Ünlü Şarkıcı Özgün ve Eşinden Anlamlı Bağış

Ünlü Şarkıcı Özgün ve Eşinden Anlamlı Bağış
Ünlü şarkıcılardan Özgün Uğurlu ve eşi Nida Uğurlu Down Sendromlu çocukları Ediz’in doğum günü dolayısıyla Down sendromlular için anlamlı bir kampanya başlattı.

Son dönemin sevilen şarkıcılarından olan ve yaptığı şarkılarla özellikle gençlerin sevgilisi haline gelen şarkıcılardan Özgün Uğurlu ve eşi Nida Uğurlu oldukça anlamlı bir projeye imza attılar. 2012 yılında evlenen çift 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla örnek bir davranışa imza atarak Down sendromlu çocuklar bir yardım kampanyası başlattılar. Ünlü şarkıcı ve eşi kendisi de bir down sendromlu olan çocukları Ediz’in 23 Mart’taki doğum günü dolayısıyla oğluna yaş günü hediyesi olarak Down sendromlu çocukların eğitimine bağış yapacağını duyurdu ve bir kampanya başlattı. Çocukları Ediz ile mutlu bir aile tablosu çizen çiftin bu kampanyası sosyal medyada ve magazin basınında geniş bir şekilde yer aldı ve gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ve magazin okurları bu anlamlı kampanya dolaysıyla çifti tebrik mesajına tuttu.

Dow Sendromlu Çocuklar İçin Yardım Kampanyası

Genç kitlenin sevdiği şarkıcılardan olan Özgün Uğurlu ve eşi Nida Uğurlu 21 Mart Dünya Down Sendromlular günü dolayısıyla bir yardım kampanyası başlattılar. Çiftin kendi çocukları Ediz’in de bir down sendromlu olduğu öğrenilirken Özgün Uğurlu oğullarının doğum günü olan 23 Mart’ta hediye olarak down sendromlular için eğitim yardımı yapacağını duyuran bir açıklama yaptı ve kampanya başlattı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özgün “Ediz’e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının ve eşinin bu davranışı büyük takdir topladı ve binlerce beğeni ve yorum aldı.

Allah Bize Melek Gönderdi

Ünlü şarkıcı Özgün Uğurlu 2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida kaçar ile dünya evine girmişti. Oldukça mutlu bir birliktelikleri olan çiftin daha sonra Ediz adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Down sendromlu olarak dünyaya gelen Ediz için Özgün Uğurlu bir açıklamasında “bu durumu hastalık olarak görmüyorum. Benim için önemli olan bunu duyduğum an değil, Ediz’i kucağıma ilk aldığım zaman hissettiklerimdi. Çok acayip bir şeydi., sanki kalbi avuçlarımda atıyordu. Biz bir bebek bekliyorduk Allah bize bir melek gönderdi” ifadelerini kullanmıştı. Özgün Uğurlu’nun sosyal medya hesabında oğluyla birlikte olan pek çok fotoğrafı bulunuyor ve baba oğul oldukça keyifli anları birlikte yaşıyorlar.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar