Teşkilat Dizisine Flaş Oyuncu

Teşkilat Dizisine Flaş Oyuncu
TRT 1 ekranlarının başarılı ve reytingi bol dizisi Teşkilat kadrosuna başarılı ve güzel oyuncu Seren Deniz Yalçın katıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Teşkilat bu sezon 3. Sezonuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk iki sezonunda aldığı reytinglerle hem kanalını hem de yapım şirketini mutlu eden teşkilat özellikle aksiyon ve gerilim dizisi seven seyirciyi de ekran başına kilitlemeyi başardı. Milli istihbarat teşkilatının yurt içi ve dışında yaptığı ve ülke adına kritik derecede olan operasyonları anlatan Teşkilat dizisi birbirinden usta ve başarılı oyuncu kadrosuyla da göz doldurdu. Ancak ikinci sezonun sonunda dizide yer alan birbirinden ünlü isimlerden bazılarının diziyle yollarını ayırması yapım şirketini yeni bir cast oluşturmaya itti. Özellikle başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılması yapım şirketini bu oyuncunun yerine yeni bir isim aramaya itti ve sonunda da bu oyuncu bulundu. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul’un yerine genç ve başarılı oyuncu Yunus Emre Yıldırımer gelirken diziye ayrıca başka oyuncularda dahil oldu.

Seren Deniz Yalçın Teşkilat’ta

TRT 1 ekranlarının sevilen ve başarılı dizilerinden biri olan teşkilat 3. Sezonuna hazırlanıyor. Yakında yeni bölümleriyle kendi günü olan Pazar akşamlarında seyirciyle buluşacak olan dizi yeni ve başarılı oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Adeta yeni bir kadro kuran dizinin oyuncu kadrosuna genç ve güzel oyuncu Seren Deniz Yalçın’da dahil oldu. Dizide gazeteci Helen karakterine hayat verecek olan başarılı ve güzel oyuncu Seren deniz Yalçın diziye dahil olan Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin ve Levent Can’la birlikte çekimlere katılarak dizinin 3. Sezonunda seyirci karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Dizide Gazeteci Helen kimliği ile dikkatleri çekecek olan ve kritik bir rol üstlenen seren deniz Yalçın’ın Teşkilat’a katılması sevenlerini de heyecanlandırdı.

Seren Deniz Yalçın Kimdir?

Teşkilat dizisine Gazeteci Helen karakteri olarak dahil olan seren deniz Yalçın, 29 Kasım 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Seren deniz yalçın daha sonra bu konuda eğitimler almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Başarılı ve güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Soygun Oyunu: Büyük Vurgun, Nerdesin Birader, Bir deli Sevda, Yüksek Sosyete, Tatlı İntikam, Aşk ve Günah ve Unutma Beni yer almaktadır.

31-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar