Seversin Dizisinde Flaş Değişiklik

Seversin Dizisinde Flaş Değişiklik
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonu dizileri arasında başarısıyla göz dolduran seversin dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı.

Yaz sezonunda seyirciyle buluşan ve Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kanal D iç yapımlar tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi seversin seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. 14. Bölümüyle ekrana gelen başarılı yaz dizisi seversin yeni yayın döneminde de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başarılı oyunculardan kurulu kadrosuyla dikkat çeken Seversin dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin başından itibaren yönetmen koltuğunda oturan dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli’nin diziden ayrılacağı öğrenildi. Dizinin başarısındaki katkısı yadsınamaz olan serdar Gözelekli’nin dizinin 15. Bölümünde de yönetmen koltuğunda oturacağı ve ardından dizinin yönetmen koltuğunu Deniz çelebi Dikilitaş’a devredeceği öğrenildi.

Seversin Dizisinde Yönetmen Değişikliği

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan başarılı yaz dizisi Seversin’de beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Dizinin başından beri yönetmen koltuğunda oturan ve başarılı yönetmen Serdar Gözelekli’nin diziden ayrılacağı öğrenildi. 14. Bölümüyle ekrana gelen Seversin dizisinin yayınlanacak 15. Bölümünün rejisinde de yer alacak serdar Gözelekli daha sonra bu görevi Deniz Çelebi Dikilitaş’a devredecek. Deniz Çelebi Dikilitaş 16. Bölümden itibaren Seversin dizisinin reji koltuğunda yer alacak. Bu değişikliğin sebebi öğrenilemezken başarılı dizinin yeni yayın döneminde de devam edeceği ve yeni bir gelişme olmazsa dizinin 26. Bölüme kadar süreceği öğrenildi. Başrolünde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisi yaz sezonunda başlayan diziler arasında en iyi reyting alanlardan biri. Dizi Kanal D iç yapımlar ekibi tarafından hazırlanıyor. Öbür taraftan diziden ayrılan serdar Gözelekli’nin eylül ayında yayınlanacak ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak Gold Film imzalı cennetin Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda oturacağı iddia edildi.

Seversin Dizisi Oyuncu kadrosu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunun başarılı dizilerinden biri olan romantik komedi dizisi Seversin’in oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Burak Yörük, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray şahin, Yiğit Dikmen, Halil İbrahim Kurum, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı ve Hazal benli rol alıyor. Dizi, bir dizi film çekiminin hikayesini ve oyuncuların birbirine aşık olmasını anlatıyor.

31-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar