Teşkilat Dizisine Sürpriz Karakter! Siyah İnci

Teşkilat Dizisine Sürpriz Karakter! Siyah İnci
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve üçüncü sezonunda bulunan başarılı ve reytingi yüksek dizi Teşkilat’a yeni bir oyuncu dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla seyirciyle buluşan reytingi yüksek dizilerden teşkilat Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıer oturuyor. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan ve bu tarihten beri Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı olma başarısını gösteren dizinin kadrosuna zaman zaman yeni isimler dahil oluyor. Dram, aksiyon ve istihbarat türünde ele alınan dizinin kadrosuna son olarak ise genç ve güzel oyuncu Tuğçe Bayat dahil oluyor. Dizide bir istihbarat ajanına hayat verecek olan Tuğçe Bayat’ınj diziye 69. Bölümle birlikte dahil olması bekleniyor.

Siyah İnci Ekibi Zorlayacak

TRT 1 ekranlarının reytingi yüksek dizilerinden olan ve başrolünde Murat yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yer aldığı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat yayınına yeni ve heyecanı ve gerilimi yüksek bölümlerle devam ediyor. İstihbarat Teşkilatının yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği özel operasyonların ve istihbarat teşkilatı içinde özel olarak kurulan bir ekibin hikayesini anlatan Teşkilat dizisinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Tuğçe Bayat siyah İnci karakteri olarak dahil oluyor. Yabancı bir istihbarat ajanına hayat verecek ve kod adı Siyah İnci olacak olan ajanın en önemli özelliğinin ise kılıktan kılığa girmesi ve bu yönüyle çok bilinmeyen bir kimliğe sahip olması olduğu belirtiliyor. Ekibin en önemli karşı istihbarat elamanı olması beklenen ve şimdiden heyecan yaratan oyuncunun diziye hareket getirmesi ve heyecanı artırması bekleniyor.

Tuğçe Bayat Kimdir?

Tam adı Zeynep Tuğçe Bayat olan genç ve güzel oyuncu 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Zeynep Tuğçe Bayat oku hayatının ardından oyunculuğa yönelmiş ve aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Zeynep Tuğçe Bayat bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Arka Sıradakiler

-          Gönülçelen

-          Yıldız Masalı

-          Ah Neriman

-          Çilek Kokusu

-          Seviyor sevmiyor

-          Şansımı Seveyim

-          Zalim İstanbul ve

-          Afili Aşk adlı diziler bulunmaktadır.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar