Teşkilat oyuncusu Çağlar Ertuğrul en büyük hedefini açıkladı

Teşkilat oyuncusu Çağlar Ertuğrul en büyük hedefini açıkladı
Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılan Çağlar Ertuğrul, hakkında merak edilen konulara değindi.

Teşkilat dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Çağlar Ertuğrul, konuk olduğu bir programda en büyük hedefini açıkladı. Pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat dizisindeki Serdar rolüyle geniş hayran kitlesine ulaşan çağlar Ertuğrul'un hedefini hayranları merak ediyor. Samimi itiraflarıyla gündem olan Çağlar Ertuğrul haberimizde. 

Teşkilat oyuncusu Çağlar Ertuğrul en büyük hedefini açıkladı

Her hafta birbirinden ilginç  ünlülerin konuk olduğu Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılan Çağlar Ertuğrul samimi itiraflarıyla gündem oldu. Eğlenceli tavırlarıyla geceye damga vuran yıldız oyuncu, hakkında merak edilen konulara değindi. ‘’Ortamda benden çok başkasına gülünürse bozulmam, aksine yük kalkar üstümden." diyerek herkesi şaşırtan genç oyuncu en sevdiği ortamları ise şöyle açıkladı: " Komik ortamı severim. Kendimi ciddiye almam zaten, kendini ciddiye alan insanı da sevmem.’’

Ben çakma Hollywod yıldızı değilim

İbrahim Selin'in moderatörlüğünü yaptığı “Gözlerimin İçine Bak” bölümünde art arda gelen sorulara içtenlikle cevap veren başarılı oyuncu; “Hakkında çıkan saçma bir magazin haberi var mı?” sorusuna şu cümlelerle cevap verdi: “Var hatta çıkan ilk haberimdi muhtemelen magazinde. Dağ filmi çıkacağı zaman bir gazetede ‘Türk filminde çakma Hollywood yıldızı’ diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal’in adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi. ” 
Çocukluk hayalinin her zaman sinema olduğunu belirten Çağlar Ertuğrul, duygularını şöyle dile getirdi: “Benim hayalim hep sinema oldu, tiyatro değil hatta direkt yönetmenlikti hayalimde olan. Ancak işin mutfağını da görmek adına üniversitedeyken okulun tiyatro kulübüne girdim. Oyunculuk konusunda güzel geri bildirimler alıp yönetmenliğini daha sonra da yapabilirsin gibi yorumlar duyunca bu kanaldan devam etmeye karar verdim.”

En büyük hedefim Hollywood!

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisiyle popülaritesini artıran Çağlar Ertuğrul, en büyük hedefinin ise Hollywood olduğunu vurguladı. İşte genç oyuncunun en büyük hayaline verdiği cevap: “Bu hedef ne kadar yakın ya da gerçekçi diye düşünürsek gitmek bedava tabii, ama elbette orada tutunabilmek ve devam edebilmek asıl mesele. Bu söylediklerim kulağa çok hayalperest gelebilir tabii ancak günümüzde daha kolay olduğunu düşünüyorum ben. Evet oralarda pastadan pay almaya çalışan çok kişi var ancak oradaki pastalar da daha büyük baktığımızda. Benim de birkaç irtibatım var aslında oradaki kişilerle. Bakalım ilerleyen zamanlar neler gösterecek.” 

11-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar