Ünlü oyuncu Yunus Güner hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Yunus Güner hayatını kaybetti!
Oyuncu sektöründeki yaprak dökümü devam ediyor. Türk izleyicisi asim Öztekin, Ferhan Şensoy, Kemal Kuruçay gibi usta oyunculardan sonra Yunus Güner'e ağlıyor.

Son günlerde sıkça yaşanan oyuncu ölümlerine bir yenisi eklendi. Dudaktan Kalbe dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Yunus Güner geçirdiği kalp kriziyle erken denecek yaşta hayatını kaybetti. Etkileyici rollerle hafızalara kazınan Yunus Güner kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? Tüm merak edilenelriyle Yunus Güner haberimizde. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Yunus Güner hayatını kaybetti!

Oyuncu sektöründeki yaprak dökümü devam ediyor. Türk izleyicisi daha bir sanatçının vefat haberine alışamadan yeni bir haberle sarsılıyor. Rasim Öztekin, Ferhan Şensoy, Kemal Kuruçay gibi usta oyuncuların acısı dinmeden Yunus Güner'in vefat haberi geldi. Türk izleyicisi, Yunus Güner'i  Sonradan Görmeler, 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe' dizilerinde seyretmiş ve çok sevmişti. Daha çok televizyon dizilerinden tanınan ünlü oyuncu Yunus Güner, henüz 49 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cihangir'deki evinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Güner, kurtarılamayarak sevenlerine veda etti.

Acı haberi arkadaşı verdi

Sosyal medyaya bomba gibi düşen Yunus Güner'in vefat haberini aynı zamanda yakın dostu sanatçı Süha Uygur duyurdu. Son ana kadar dostunun yanından ayrılmayan Süha Uygur, sevenlerini kahreden haberi sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik… Çok erken oldu Yunus… Nurlar içinde uyu güzel adam."

Yunus Güner Kimdir?

1972 İstanbul doğumlu Yunus Güner henüz 49 yaşındaydı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Güner, oyunculuk kariyerine Sonradan Görmeler dizisiyle başladı.Dört sezon Tiyatro İstanbul'da çalışan oyuncu, "Dudaktan Kalbe" adlı uyarlama dizide can verdiği 'Namık' karakteri ile geniş kitlelerce tanınan oyuncu, 'Bütün Çocuklarım' dizisiyle ününü pekiştirdi. Yunus Güner son olarak Evli ve Öfkeli dizisinde oynuyordu.

Rol aldığı yapımlar:

Sonradan Görmeler (Tv Dizisi)

Dudaktan Kalbe (Tv Dizisi)

Bütün Çocuklarım (Tv Dizisi)

Evli ve Öfkeli (Tv Dizisi)

Tramway (sinema filmi)

Gülyabani (sinema filmi)

Mavi Pansiyon (sinema filmi)

11-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar