Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’un İlk Fragmanı Yayınlandı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’un İlk Fragmanı Yayınlandı
Bu sezon pek çok yeni diziyi seyirciyle buluşturan Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi daha yayına girmek için gün sayıyor. Mahkum’un ilk tanıtımı Fox Tv’de yayınlanmaya başlandı.

Televizyonlarda yeni sezon dizileri kendilerini ispatlamaya çalışırken zaman zaman ne yazık ki bazı diziler erken final yapmak zorunda kaldı. Bu sezon pek çok yeni diziyi ekrana taşıyan Fox Tv’de yayına yeni başlayan dizilerinden ikisini erken final yaparak yayından kaldırıldı. Öbür taraftan kanal yeni dizileri yayına hazırlamaya çalışırken bu yapımlardan Mahkum özellikle dikkat çekiyor. Başrolünde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı dizi yabancı bir dizi olan Innocent Defendant adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Uzun süredir cast çalışmaları devam eden dizi geçtiğimiz haftalarda sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Dizinin ilk Fragmanı ise Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin ilk Fragmanında Onur Tuna’nın yeni imajı dikkat çekti.

Mahkum İlk Fragman Yayınlandı

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve halen çekimleri devam eden Innocent Defendant uyarlaması Mahkum yayına girmek için gün saymaya başladı. Kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran ve Muharrem Türkseven’in yer aldığı Mahkum halen çekimlerine devam esiyor. Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli olmazken ilk tanıtımı FoxTv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Özellikle Onur Tuna’nın değişen imajıyla dikkatleri çektiği fragman seyirciler tarafından beğenildi ve sosyal medyada fragmana beğeni yağdı.

Mahkum fragmanı izle

Mahkum Dizisi Konusu Ne?

Fox Tv ekranlarında yakında seyirciyle buluşmaya başlayacak olan Mahkum, Innocent Defendant adlı yapımdan uyarlanmış bir dizi. Dizinin orijinali Innocent Defendant’da hikaye oldukça dikkat çekici.  Dizinin kahramanı olan savcı bir gün gözlerini hapishanede açar. Ancak savcı neden hapishanede olduğunu bilmemekte ve bu konu hakkında da en ufak bir fikri bulunmamaktadır. Savcı karısını ve çocuğunu öldürmekle suçlanmaktadır ve mahkeme tarafından ölüm cezasına çarptırılmıştır. Savcının geçici hafıza kaybı yaşadığı bilinmektedir ve bu hafıza kaybını daha öne de yaşamıştır. Savcı neler olduğunu, neden hapiste olduğunu, karısını ve çocuğunu öldürüp öldürmediğini hatırlamaya çalışırken aynı zamanda masum olduğunu da kanıtlamaya çalışmaktadır. Innocent Defendant uyarlaması Mahkum yakında Fox Tv’de seyirciyle buluşacak.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar