Teşkilat Zehra (Deniz Baysal Yurtçu) Kimdir?

Teşkilat Zehra (Deniz Baysal Yurtçu) Kimdir?
TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul’la paylaştığı Deniz Baysal, dizide Zehra karakterine hayat veriyor. Dizinin sevilen oyuncusu Deniz Baysal kimdir?

TimsveB Productions imzalı, Teşkilat dizisinin yönetmen kolduğunu Yağız Alp Akaydın, Hakan Kırvavaç ve Burak Arlıel’in paylaşıyor. ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu alan aksiyon dizisidir. Sevilerek izlenilen dizinin oyuncu kadrosuda dizi kadar merak ediliyor. Dizinin başrolünde de yer alan Deniz Baysal Yurtçu kimdir? Zehra kimdir?

Deniz Baysal’ın Oynadığı Teşkilat Zehra Balaban Kimdir?

Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat Dizisinin, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun yer alıyor. Deniz Baysal Yurtçu dizide Zehra Balaban karakterine hayat veriyor.

Zehra, evli ve bir çocuk annesi olan genç bir kadındır. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında aktif bir şekilde yer alıyor. Teşkilat başkan yardımcısının yani müsteşar yardımcısının en güvendiği personelinden biridir.

Deniz Baysal Yurtçu, dizideki Zehra karakteri şöyle tarif ediyor. ‘’İşine saygı duyan, ülkesine âşık, küçük kızına âşık ve çok şüpheci birisidir. Şüphesinin peşinden gider, bu da başına neler açar göreceğiz’’

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir? Deniz Baysal Yurtçu Nereli? Kaç Yaşında?

Nereli: İzmir
Yaşı: 31
Burcu: Koç
Boyu: 1,71cm


Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 İzmir Karşıyaka doğumludur. 31 yaşındaki oyuncu,  İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulunda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesinden daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. İlk olarak İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 10 yıl boyunda Karşıyaka tiyatrosunda görev yapan Deniz Baysal Yurtçu, daha sonra çeşitli reklam filmlerinde oynadı. Halen Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Uluslar arası Ticaret okumakta.

Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen, Deniz Baysal Yurtçu, 2019 yılında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünya evine girdi.

Deniz Baysal Yurtçu’nun yer aldığı diziler;

2010 - Bitmeyen Şarkı
2012 - Babalar ve Evlatlar
2013 - Aşk Ekmek Hayaller
2014 - Derin Sular
2014 - Kaçak Gelinler
2015 - Beyaz Yalan
2016 - Rüzgârın Kalbi
2017 - Fazilet Hanım ve Kızları
2017 - Söz
2019 - 7. Koğuştaki Mucize (sinema)
2021 – Teşkilat



​​​​​​​

13-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar