Edis, ünlü şarkıcının kızıyla dudak dudağa yakalandı!

Edis, ünlü şarkıcının kızıyla dudak dudağa yakalandı!
Ünlü pop yıldızı Edis Görgülü, bir güzel ile çekilmiş fotoğrafıyla gündeme geldi. Fotoğraftaki güzelin ünlü şarkıcının kızı olduğu ortaya çıktı.

Türk pop müziğinin son dönemine dahmgasını vuran Edis Görgülü, basında çıkan fotoğrafların ardından aşk hayatıyla gündeme gelmişti. Bir kadınla oldukça samimi anlar yaşadığı anlar objektiflere yansıyınca magazin dünyası bu konu bir hayli konuşulmuştu. Tüm bunların üstünden 3 ay geçtikten sonra fotoğraflardaki kadının Meryem İrem Şahin yani Selami Şahin'in kızı olmasının öğrenilmesi bu olayı daha da ilgi çekici kıldı.

Edis ve Meryem İrem Şahin birlikte mi?

Şarkılarıyla milyonları sallayan pop müziğin gözde ismi Edis Görgülü, basında çıkan haberleriyle de sık sık gündem olmaya alışkın biri. Geçtiğimiz aylarda da fotoğrafları ile dikkatleri çekmişti. 2021 yılının Ekim ayında Maçka'da bir mekanda yanında Meryem İrem Şahin ile fotoğrafları çekilmişti. Söz konusu fotoğraflarda ikilinin öpüştüğü açıkça görülüyordu. Meryem İrem Şahin detayı ise çok sonradan ortaya çıktı. İkilinin samimi anlarına şahit olanlar 31 yaşındaki Edis ve 26 yaşındaki Meryem İrem Şahin arasında bir şey olup olmadığını merak etmeye başladı. Meryem İrem Şahin'e yakın isimler ikilinin sadece arkadaş olduğunu ifade etse de öpüşme görüntüleri kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Geçtiğimiz aylarda Edis ve Zeynep Bastık arasındaki dans kimi çevreler tarafından aşırı samimi olarak nitelendirilmiş ve Edis, çıkan haberler nedeniyle üzüldüğünü ifade etmişti.

 

Meryem İrem Şahin kimdir?

1996 yılında dünyaya gelen Meryem İrem Şahin, 26 yaşındadır. Türk müziğinin usta ismi Selami Şahin ve Didem Şahin'in kızıdır. Lider Şahin ve Emirhan Şahin adında iki abisi bulunmaktadır. Meryem İrem Şahin daha önce babasıyla birlikte kamera karşısına geçmişti. Selam Şahin'in "Sen Bela Mısın Başıma?" şarkısının klibinde kısa bir süre göründü. Selami Şahin konuyla ilgili ne dedi?

Bu görüntüler ortaya çıktıktan sonra gözler Selami Şahin'in bir yorum yapıp yapmayacağına çevrilse de Selami Şahin çocuklarının ilişkileri ile ilgili herhangi bir yorum yapmayacağını daha önce net bir şekilde şu sözlerle dile getirmişti.

"Çocuklarımla arkadaşızdır. Onlar büyüdü ben onların hayatına karışmam".

Anlaşılan o ki Edis Görgülü ve Meryem İrem Şahin'in yer aldığı fotoğraflar bir süre daha magazin dünyasının gündemini meşgul edecek.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar