Teşkilat'ta Çağlar Ertuğrul'un Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

Teşkilat'ta Çağlar Ertuğrul'un Yerine Gelecek İsim Belli Oldu
TRT 1 ekranların sevilen ve heyecanı ve reytingi bol dizisi Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek isim belli oldu.

TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve iki sezondur seyirciyle buluşan aksiyon ve dram dizisi Teşkilat bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara gelecek. Tims & B Yapım tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yaptığı çalışmaların bir bölümünü hikayeleştiren Teşkilat dizisi birbirinden usta oyuncularla dolu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Her pazar akşamı seyirciye, aksiyon, gerilim, dram türünde hikayeler izleten dizinin ana başrol oyuncusu olan Çağlar Ertuğrul geçtiğimiz haftalarda diziyle yollarını ayırdığını açıklamış ve yapım şirketi de bu ayrılığı doğrulamıştı. Daha sonra başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla diziden neden ayrıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine yapım şirketi başarılı oyuncunun yerini doldurmak için çalışmalara başlamış ve ilk anda da Survivor yarışmasında başarılı bir performans ortaya koyan Atakan Arslan’ın adı geçmişti. Ancak aradan geçen günler içinde dizinin başrolünü oynayacak isme karar verildi.

Yunus Emre Yıldırımer Teşkilat’ta

TRT 1 ekranlarının sevilen ve başarılı dizisi Teşkilat 3. Sezon çekimleri için start veriyor. Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Teşkilat dizisi bu sezon yeni bir başrol oyuncusuyla seyirciyle buluşuyor. İki sezon boyunca dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmasıyla birlikte yeni başrol arayışına giren yapım şirketi bu isme sonunda karar verdi. Yapım şirketi Teşkilat’ın başrolü olarak başarılı ve genç oyuncu Yunus Emre Yıldırımer ile el sıkıştı ve dizinin başrolü olarak anlaştı. Çağlar Ertuğrul’un yerine Teşkilat’a transfer olan Yunus Emre Yıldırımer’in diziye transfer olduğunu duyan oyuncunun ve dizinin sevenleri buy gelişmeden oldukça mutlu oldu.

Teşkilat İstanbul’a Taşınıyor

İki sezondur ekranlarda olan ve aldığı reytinglerle hem kanalını hem de seyircisini mutlu eden ve hikayesiyle de seyirciyi ekrana kilitleyen Teşkilat dizisi ilk iki sezon Ankara’da çekilmişti. Ankara’da çekilen birkaç diziden olan Teşkilat’ın 3. Sezonda İstanbul’da çekileceği haberleri sektörde de yankı buldu. İstihbarat teşkilatının merkezinin Ankara’da olması sebebiyle burada çekilen dizinin hikayesinde nasıl bir değişiklik yaşanılacağı ise henüz öğrenilemedi. Öbür taraftan dizinin kadrosuna katılan Yunus Emre Yıldırımer’in dizide hangi karaktere hayat vereceğinin de çok yakında açıklanması bekleniyor.

16-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar