Tetikçi’nin Oğlu’na Yeni Oyuncular

Tetikçi’nin Oğlu’na Yeni Oyuncular
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’lu Tetikçi’nin oğluna iki yeni isim katıldı.

Ülkemizde yaşanan yıkıcı depremin ardından çekim ve yayınlarına ara veren televizyon, dizi ve sinema sektörü yeniden çalışmalarına hızlı başladı. Ara veren diziler setlere dönerken yeni dizilerin hazırlıkları ve cast görüşmeleri de hızlandı. 03 Medya ve Same Film ortaklığında hazırlıkları devam eden ve şimdiden büyük merak uyandıran Tetikçi’nin Oğlu adlı dizi içinde cast çalışmaları kaldığı yerden devam etmeye başladı. Yapım şirketleri Timuçin Esen ve şevket Çoruh’lu diziye yeni isimleri kattı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken diziye son dönemlerin güzel oyuncusu Bahar Şahin ve Esra Kızıldoğan katıldı.

Efsane Kadroya İki Yeni Oyuncu

03 Medya ve Same Film ortaklığında Fox Tv için hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Tetikçi’nin Oğlu önümüzdeki hafta sete çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Şevket Çoruh (İskender), Timuçin Esen (Korkmaz), Genco Özak (Metin), Serhat Kılıç (Esat), Sezin Akbaşoğulları (Huri) gibi usta isimlerin yer aldığı ve Tetikçi’nin oğlu İskender’in oğlunun öldürülmesiyle başlayacak. Hikayede Timuçin Esen bir tetikçiye hayat verecek. Dizi heyecanla beklenirken set tarihi de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi 22 Şubat’ta sete çıkarak çekimlere başlayacak. Öbür taraftan cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna son dönemin genç ve başarılı oyuncularından Bahar Şahin (Sibel) ve Esra Kızıldoğan (Nursel) dahil oldu.

Bahar Şahin Kimdir?

Son dönemde peş peşe dizilerde yer almaya başlayan ve genç kuşağın başarılı isimleri arasında gösterilen Bahar Şahin 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından dizi setlerinde yer almaya başlayan Bahar Şahin henüz çocuk yaşlarından itibaren tiyatro oyunlarında yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar birçok yapımda yer almıştır. Bahar Şahin’in rol aldığı yapımlar arasında

-          Oha Diyorum

-          Yol Arkadaşım

-          Yol Arkadaşım 2

-          İyi Oyun

-          O Hayat Benim

-          Lise Devriyesi

-          Kayıt Dışı

-          Servet

-          Zalim İstanbul

-          Gülümse Kaderine ve

-          Duran yer almaktadır.

19-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar