Ego Dizisinde Flaş Değişiklik

Ego Dizisinde Flaş Değişiklik
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen yeni dizilerden Erkeğe Güven Olmaz dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı.

Ülkemizde yaşanan 7,7 ve 7,6’lık iki büyük depremin yaraları sarılmaya başlanırken televizyon kanalları da deprem yayınlarını bitirerek normal akışlarına dönmeye başladı. Henüz dizilerin yeni bölümlerinin yayın tarihi konusunda kanallar herhangi bir açıklama yapmasa da dizilerin bir hafta sonra ya da hafta başından itibaren seyirciyle buluşması bekleniyor. Fox Tv ekranlarında yayına yeni başlayan ve henüz ilk bölümüyle ekrana gelen Erkeğe Güven Olmaz dizisi de depremden etkilenen yapımlar arasında yer aldı ve dizi yayınına bir süre ara verdi. Pastel Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda genç ve başarılı isimlerin yer aldığı dizinin hazırlık ve ilk çekimlerinde yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta yer alıyordu. Dizinin senaryosu Erkan Birgören ve Tuna Görgün tarafından kaleme alınırken Erkeğe Güven Olmaz’da (EGO) flaş bir değişiklik yaşandı ve dizinin kurucu yönetmeni dizi ile yollarını ayırdı.

EGO’da Yönetmen Değişikliği

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan ve Pastel Film tarafından hazırlanan yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz (EGO) seyircinin merak ettiği ve heyecanla beklediği yapımlar arasında yer aldı. Özellikle yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken dizi yayınlanan ilk bölümde de seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Erkan Birgören ve Tuna Görgün tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta yer alıyordu. Ancak son dakika gelişmesine göre dizinin kurucu yönetmeni olan ve aynı zamanda ilk bir iki bölümünde rejisini yapan Doğa Can Anafarta diziden ayrıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre depren sırasında verdiği arayı bitirerek çekimlere başlayan EGO dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Doğa Can Anafarta koltuğunu başarılı yönetmen Şenol Sönmez’e devretti. Bu değişikliğin sebebi bilinmezken yeni yönetmen Şenol Sönmez’in görevi devraldığı öğrenildi.

EGO Dizisi

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Erkeğe Güven Olmaz dizisi Pazar akşamları ekrana geliyor. Kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü, Tuna Orhan, Aziz Can İnan, Emirhan Dönmez ve Hülya Gülşen gibi başarılı isimlerin bulunduğu dizi Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana geliyor.

19-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar