Tetikçi’nin Oğlu Dizine Bomba Konuk

Tetikçi’nin Oğlu Dizine Bomba Konuk
Fox Tv ekranlarında yakında başlayacak olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Tetikçi’nin Oğlu Dizisine Hilmi Cem İntepe de dahil oldu.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilginç konusuyla dikkatleri çeken Tetikçi’nin Oğlu dizisi cast çalışmalarını devam ettiriyor. Bodrum’da çekimlere başlayan ve Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi iki usta oyuncuyu başrolde buluşturan Tetikçi’nin Oğlu son olarak kadrosuna genç ve başarılı oyunculardan biri olan Hilmi Cem İntepe’yi dahil etti. Gökhan Horzum tarafından senaryosu kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda da Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizi 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Sezon sonuna yaklaşılırken yayına girecek olan ve özellikle Fox Tv’nin bu sezon kötü giden yeni dizileri için bir son olması beklenen iddialı dizinin en geç mart ayının 3. Haftasında seyirciyle buluşması bekleniyor. Özellikle Timuçin Esen’in ve Şevket Çoruh’un canlandıracakları karakterlerin merakla beklendiği dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler de yer alıyor.

Tetikçi’nin Oğlu Hilmi Cem İntepe ile Anlaştı

O3 Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve dram ve aksiyon türünde ele alınan Tetikçi’nin Oğlu Bodrum’da sete çıkarak çekimlere başladı. Kadrosunda Timuçin Esen (Korkmaz), Şevket Çoruh (İskender), Genco Özak (Metin), Serhat Kılıç (Esat) Sezin Akbaşoğulları (Huri), Baran Can Eraslan (Yunus), Bahar Şahin (Sibel) ve Esra Kızıldoğan (Nursel) bulunan dizi son olarak birçok dizide yer alan ve ayrıca Survivor yarışmalarında da boy gösteren genç oyunculardan Hilmi Cem İntepe ile anlaştı. Hilmi Cem İntepe’nin dizide Yiğit karakterine hayat vereceği öğrenilirken oyuncunun kadroda konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizide yer alan ve ayrıca Survivor yarışmalarında da boy gösteren genç oyunculardan Hilmi Cem İntepe 19 Mayıs 1992 yılında Muğla’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından televizyonlarla tanışan oyuncu ilk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı. Aynı zamanda dans konusunda eğitimler alan Hilmi Cem İntepe dizi sektörüne Muhteşem Yüzyıl ile giriş yaptı ve ardından pek çok yapımda yer aldı. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Bodrum Masalı, Tek Yürek, Ya İstiklal Ya Ölüm, Maria ile Mustafa, Yeşilçam, Hür, Stajyer Mafya, Çılgın Dershane 4: Ada, Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Sevda mecburi İstikamet ve Survivor yarışmaları bulunmaktadır.

22-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar