TFF Şampiyonlar ligi finalinde Tarkan’ı reddetti mi?

TFF Şampiyonlar ligi finalinde Tarkan’ı reddetti mi?
Final tarihi yaklaşırken sahnede hangi şarkıcının yer alacağı kulislerde merak konusu oldu. İddialara göre UEFA Tarkan’ın ismini önerirken TFF bu teklifi kabul etmedi.

2023 Şampiyon Ligi finali ne zaman oynanacak ? Şampiyonlar ligi finali nerede ve hangi statta oynanacak? Şampiyonlar ligi final organizasyonunda Tarkan’ın sahne alacağı iddiaları doğru mu? TFF Tarkan önerisini reddetme iddiasıyla ilgili açıklama yaptı mı, açıklamanın içeriğinde ne var? Şampiyonlar ligi finali organizasyonuyla ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

TFF Şampiyonlar ligi finalinde Tarkan’ı reddetti mi?

Şampiyonlar ligi final karşılaşması 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak. Final tarihi yaklaşırken sahnede hangi şarkıcının yer alacağı kulislerde merak konusu oldu. İddialara göre UEFA Tarkan’ın ismini önerirken Türkiye Futbol Federasyonu bu teklifi kabul etmedi.

Şampiyonlar ligi finali İstanbul Atatürk Stadı’nda oynanacak

Avrupa’nın en önemli futbol organizasyonu olan Şampiyonlar ligi final müsabakası bu yıl Türkiye’de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılmasıyla ülkemiz 18 yıl aradan sonra bu önemli karşılaşmaya yeniden ev sahipliği yapmış olacak.

Nijeryalı şarkıcı Borna Boymu sahne alacak?

 Fotospor’un haberine göre UEFA ile Türkiye Futbol Federasyonu hangi şarkıcının bu organizasyonda konser vereceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.  UEFA organizasyonun İstanbul’da olmasından dolayı dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olan Tarkan’ın sahne alması fikrini öne sürdü. Fakat Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri siyasi paylaşımlarını öne sürerek bu öneriyi kabul etmedi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin finalde Nijeryalı şarkıcı Borna Boy’u sahneye çıkartmayı düşündüğü iddia ediliyor.

Final organizasyon sorumlusu Uefa ve Pepsi’dir

TürkiyeFutbol Federasyonu çokça gündem olan bu iddiaları yalanladı. TFF’nun açıklaması şu şekilde : “Şampiyonalar Ligi Finali UEFA organizasyonudur. Final organizasyonunda yer alacak sanatçı ile görüşmeleri UEFA ve resim sponsoru PEPSI yapmaktadır. TFF’nin bu yıl ki final maçına ev sahibi ülke olmak dışında organizasyonun bu detayı ile ilgisi yoktur."

2021 deki organizasyon Porto’da düzenlendi

Şimdi gözler UEFA yetkililerinin ve ünlü şarkıcı Tarkan’ın yapacağı açıklamalarda. 2021 yılında İstanbul’da düzenlenmesi planlanan organizasyon koronavirüs tedbirleri kapsamında Portekiz’in Porto şehrine verilmişti.  Şampiyonlar ligi final organizasyonları  her zaman dünyanın ilgi odağı oldu ve halada ilgi görmeye devam ediyor.

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler