Timuçin Esen Hekimoğlu Dizisi'ni ve Karakterini Anlattı!

Timuçin Esen Hekimoğlu Dizisi'ni ve Karakterini Anlattı!
Heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen dizide nihayet sona gelindi. Uzun zamandır konuşulan, hazırlıkları süren Hekimoğlu Dizisi nihayet hazır! Detaylar haberimizde!

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan ve her yayınlandığı ülkede reyting rekorları kıran ve başarıdan balarıya koşan House MD. dizisinin uyarlaması Hekimoğlu Dizisi nihayet başmaya hazır. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında 17 Aralık Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan House MD dizisinin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu yayın için geri sayıma geçti.

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Yayınlanan tanıtımlarla beklentiyi oldukça yükselten ve sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Hekimoğlu başlamadan önce, dizinin başrol oyuncusu Doktor Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıracak olan Timuçin Esen, diziyi ve karakterini anlattı. İşte Hekimoğlu Dizisi ve Doktor Ateş Hekimoğlu!

House MD Uyarlaması Hekimoğlu Başlıyor!

Aylardır üzerinde konuşulan, çalışılan dizi nihayet başlıyor. Hekimoğlu ilk bölümüyle 17 Aralık salı akşamı ekrana geliyor. Dizinin başrol oyuncusu Timuçin Esen diziyi ve karakteri Dr. Ateş Hekimoğlu'nu anlattı. Timuçin Esen "Hekimoğlu Ekibiyle, bu sıra dışı diziyi bir kere daha hayata geçirmek üzere yola çıktık. Harika bir kadro kuruldu ve hep beraber hikaye ve karakterleri izleyicilerimize en iyi şekilde ulaştırmakiçin uğraş veriyoruz. Zor ama aynı zamanda heyecan verici bir süreç. Hikayemizin temeli tıbbi polisiyeye dayanıyor aslında.

Dizinin orjinali House'un Sherlock Holmes ile olan ilişkilerini bilenler bilir. İnsan vücudunu olay yeri olarak düşünürsek bizim genç doktor ekibimiz de "Dedektif Hekimoğlu- önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alıyor, hastalığın izini sürüyor. Her bölüm çözülemeyen gizemli vakaları, sıra dışı ve aykırı metodlarla çözmeye çalışıyorlar. insanların hayatlarını kurtarıyorlar. Süreç içerisinde oldukça bilgilendirici bir projeolacağını düşünüyorum. Ben çalışırken yepyeni tıbbi bilgilere vakıf oldum. Seyircinin de bu açıdan ilgisini çekeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullnadı. 

Doktor Ateş Hekimoğlu Kim?

Kanal D'de başlayacak olan hekimoğlu'nun başkarakteri Dr. Ateş Hekimoğlu, huysuz bir adam olduğu kadar başarılı bir doktor da olan Dr. ateş, yalnızca özel vakalarla ilgilenmek isterken, hastanedeki her hastaya bakmak zorunda kalır. Enteresan teşhisleri ve eğlenceli huysuzluğu ile dikkat çeksede aslında asosyal bir tiptir. çalıştığı hastanelerde yönetimle ve hastalarla hep sorunlar yaşar. kural tanımaz bir kişiliği vardır. 

 

 

12-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar