Timuçin Esen ve Ebru Özkan Gri Dizisinde Buluşuyor

Timuçin Esen ve Ebru Özkan Gri Dizisinde Buluşuyor
14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney +’da yayınlanacak olan Gri Dizisinde güzel oyuncu Ebru Özkan kadın başrol oldu.

Büyük oyuncular büyük projelerde buluşmaya devam ediyor. Dizi ve film dünyasında en az senaryo ve hikaye kadar cast da önemli. İyi bir senaryo kötü bir castla iş yapamazken bunun tam tersi kötü bir senaryo iyi bir castla da iş yapamaz. İyi senaryoya iyi oyuncu gerekir. İkisi bir araya geldi mi tadından yenmez projeler ortaya çıkar ve seyirci nezdinde efsaneleşen yapımlar sektörde lider olmaya ve konuşulmaya başlanır. Son zamanlarda pek çok ünlü oyuncuyu kadrosunda toplayan Disney + yine büyük bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın için günler sayan ve 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney +’ya OGM Pictures tarafından hazırlanacak ve hazırlıklarında sona gelinen Gri dizisi için cast çalışmaları devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve anlaşma imzaladığı Gri dizisine son olarak halen Hakim dizisinde rol alan usta oyuncu Ebru Özkan kadın başrol olarak dahil oldu.

Gri Dizisinde Kimler Yer Alıyor?

OGM pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Disney +’da yayınlanacak olan Gri dizisi için çalışmalarda sona gelindi. Cast çalışmaları hemen hemen tamamlanmak üzere olan dizinin kadrosuna ünlü ve güzel oyuncun Ebru Özkan kadın başrol olarak dahil oldu. Dizide rol alacak isimler arasında usta oyuncu Timuçin Esen erkek başrol, Ebru Özkan kadın başrol olarak dahil olurken dizinin kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy’da yer alacak. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan dizinin cast çalışmalarını tamamlanmasının ardından Taylan Biraderler yönetiminde sete çıkacak ve çekimlere başlayacak.  

Hekimoğlu Dizisinden Sonra Bir Kez Daha Bir Aradalar

Ogm Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen Gri dizisinde usta oyuncular Ebru Özkan ve Timuçin Esen başrol oynayacak. İkilinin bir kez daha bir araya gelecek olması seyirciyi bir anda heyecanlandırdı. Bilindiği gibi Ebru Özkan ve Timuçin Esen ikilisi daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde bir araya gelmişler ve dizi tam anlamıyla bir fenomene dönüşmüştü. İkilinin dizideki uyumu seyirciyi ekrana kilitlerken dizinin final yapması herkesi derinden üzmüştü. Şimdi sevilen ikilinin bir kez daha aynı seti ve sahneyi paylaşacak olması ikilinin sevenleri kadar diziyi merakla bekleyenleri de heyecanlandırdı. Dizinin çekimlerine yakında başlanması planlanıyor.

08-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar