Timuçin Esen'in Yeni Dizisi Belli Oldu

Timuçin Esen'in Yeni Dizisi Belli Oldu
OGM Pictures tarafından Disney Plus için hazırlanan Gri adlı projede yer alacak başrol oyuncusu belli oldu. Projede Timuçin Esen rol alacak.

Dijital yayın platformlarının artık televizyon kanallarının yerini almaya başladığı günümüzde oyuncular için yeni alanlar ve yeni imkanlar oluşmaya başladı. Özellikle dizi sektörünün yıllardır istediği 40 – 60 dakikalık yapımlar dijital yayın platformları ile hayata geçiyor ve sektördeki pek çok oyuncu ve yapım şirketi bu alana doğru hızla kayıyor. Ülkemizde yayın yapan pek çok dijital yayın platformuna yakında bir yenisi daha eklenecek. Uzun süredir hazırlıkları süren Disney Plus 14 Haziran’da yayına başlıyor. Disney Plus Türkiye pazarına güçlü girmek için çok büyük çaba ve para harcıyor. Pek çok oyuncuyla sözleşmeler imzalayan platformun çok merak edilen dizilerinden biri de OGÖ Pictures tarafından yapılacak olan Gri adlı projeydi. Daha önce ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun rol alması istenen proje usta oyuncunun projede yer almak istememesi üzerine başka isimlere götürülmeye başladı ve sonunda dizinin başrol oyuncusu olarak Türkiye’nin en iyi isimlerinden biri olan Timuçin Esen projeyi kabul etti.

Timuçin Esen Gri’de

Türkiye’de 14 Haziran’dan itibaren yayına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus’ın merakla beklenen projesi Gri’nin başrol oyuncusu belli oldu. OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturacağı merak edilen proje Gri’de Kenan karakteri için ünlü isim Timuçin Esen ile anlaşmaya varıldı. Cast çalışmaları devam eden projede yakında okuma provalarının yapılacağı öğrenildi. OGM Pictures’in projeyi hızlandırdığı ve Disney Plus’ın 14 Haziran’da başlayacak yayınına ilk bölümü yetiştirmeye çalışacağı öğrenildi. Gri adlı projede şu ana kadar Timuçin Esen’in dışında adı belli olan bir diğer oyuncu ise Alican Yücesoy oldu. Alican Yücesoy’un projede Bora karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Timuçin Esen Yapımları

Türkiye’nin en ünlü ve başarılı oyuncularından biri olan Timuçin Esen bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Usta oyuncu son olarak kanal d ekranlarında Hekimoğlu dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Hakimoğlu, Gülperi, Bodrum Masalı, Gönül İşleri, Vicdan, Göl, Hırsız Polis, Gurbet Kadını, Müslüm, Senin Hikayen, Gönül Yarası, Labirent, Kumun Tadı, Yazı Tura, Dumlupınar vatan Sağ olsun bulunmaktadır.

16-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar