‘Gülümse Kaderine’ Yaz Dizisi Fox TV’de Yayınlanacak!

‘Gülümse Kaderine’ Yaz Dizisi Fox TV’de Yayınlanacak!
İlk adıyla ‘Masum ve Güzel’ dizisi, Kanal D de yayınlanacakken dizinin adı değişti ‘Gülümse Kaderine’ adını aldı ve ‘Gülümse Kaderine’ Fox Tv ekranlarında yayınlanacak...

Adı ve Kanalının değiştiğini öğrendiğimiz yaz dizisi ‘Gülümse Kaderine’ artık Fox TV de ekranlara geleceği günü bekliyor. Oyuncu kadrosunda birçok başarılı genç oyuncuları bulunduran dizinin, dikkat çeken iki ismi de Zalim İstanbul dizisinden tanıdığımız gelin-kaynana karakterleriyle bilinen Bahar Şahin ve Mine Tugay, bu diziyle ikili tekrar bir araya geldiler. Dizinin önemli iki karakteri olan Baba ve Amca rollerinde oynayacak oyuncular henüz belirlenemedi fakat bu rollerden biri için Özcan Deniz düşünülüyor. Kendisine teklif gönderilen oyuncudan henüz bir cevap gelmediği öğrenildi. İlerleyen günlerde netleşecek kadroyla birlikte yayına hazır olacak dizi, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. İşte, adı ve kanalı değişen Gülümse Kaderine dizisi ile ilgili merak edilenler…

 

Gülümse Kaderine Tanıtım Fragmanı


‘Gülümse Kaderine’ Bir Yaz Dizisi

Avşar film imzalı, ilk adı Masum ve Güzel olan dizi, Yağmur Tanrısevsin’li castı ile ekranlara gelmesi beklenirken, Tims&B’nin Harikalar Diyarı projesi cast eksikliğinden kanal değiştirdi.  Fox TV, cast’ın tamamlanamamasından kaynaklı, Avşar Film’den Masum ve Güzel dizisini aldı. Dizi ‘Gülümse Kaderine’ adıyla yakında FOX’ta yayınlanacak.

Avşar filmin yapımını üstlendiği, Fox TV’nin yeni dizisi ‘Gülümse Kaderine’nin yönetmen koltuğunda Aşk ve Mavi dizisini ve Kırgın Çiçekler dizisini yöneten Aytaç Çiçek oturuyor. Senaryosunu ise Burcu Över kaleme alıyor.

Gülümse Kaderine dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Dizinin uyarlama olmadığı orijinal bir yapım olduğu öğrenildi.


‘Gülümse Kaderine’ Oyuncuları Kimler?

Dizinin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. Mine Tugay (Neval), Erkan Meriç (Fırat), Burak Sergen, Bahar Şahin (Eda), Ahu Sungur, Sude Zülal Güler (Yaren), Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar (Kanat), Aslı Samat (Nil), Sevinç Kumaş (Banu) ve Nazan Diper (Hacer) gibi isimler ve karakterleri belirtildi.

Gülümse Kaderini dizisinin başrollerini Mine Tugay, Bahar Şahin, Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar paylaşıyor. Diğer oyuncuları ise, Aslı Sümen (Ayşegül), Ülkü Hilal Çiftçi (Defne), Yalçın Hafızoğlu (Cem), Gamze Demirbilek (Sevim), Aysima Zeynep Erişir (Yaren’in küçüklüğü) ve Alina Akçay (Eda’nın Küçüklüğü)

‘Gülümse Kaderine’ Konusu Ne?

İki genç kız olan yetimhanede büyüyen Eda ve Yaren’in hayat mücadelelerini konu ediniyor. Eda ve Yaren aynı zamanda yakın arkadaşlardır. Gülümse Kaderine bir dram dizisidir.



Dizide, usta oyuncu Nazan Diper Gülümse Kaderine dizisinde Hacer karakteri ile yer alacak. Hacer konağın eli lezzetli aşçısıdır. Sibel ise, Hacer’in güzeller güzeli kızdır.



‘Gülümse Kaderine’ Dizisi Nerede Çekiliyor?

Gülümse Kaderine dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Dizinin konusu bir konakta geçiyor.

‘Gülümse Kaderine’ Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yaz sezonu için çekilmiş yazlık dizileri arasında Kusursuz Kiracı ve İyilik dizileri de bulunan Fox TV’nin bir yeni dizisi de Gülümse Kaderine oldu. Kusursuz Kiracı ve İyilik dizilerini yaz öncesinde yayınlayacak olan kanal büyük ihtimalle Gülümse Kaderine dizisinde yaz öncesinde izleyici ile buluşturacak. Dizinin Mayıs ayı gibi ekranlara gelmesi bekleniyor.













16-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar