TLC İzleyicilerine Müjde! İstanbullu Gelin Ekranlara Geri Dönüyor!

TLC İzleyicilerine Müjde! İstanbullu Gelin Ekranlara Geri Dönüyor!
Bir Zamanlar Star Tv'nin en başarılı yapımlarından olan İstanbullu Gelin'in tekrar bölümleri TLC'de ekrana gelecek. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran haberin detayları aşağıda.

Türk televizyon tarihinde pek çok dizi yayınlandı, yayınlanıyor, yayınlanacak. Ancak çok az dizi seyirci tarafından sevildi ve her bölüm keyifle seyredildi. Bu büyük onur çok az diziye nasip oldu. Evet belki çok seyredilen diziler oldu ama kabullenilen sevilen, keyifle takip edilen çok az dizi oldu. Bu dizilerden biri hiç şüphesiz geçtiğimiz üç sezon boyunca Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan İstanbullu Gelin oldu.

Başladığında kimse bu diziye öyle pek fazla şans vermiyordu ama beklenenin aksine dizi sevildi. Çünkü bizden, kültürümüzden öğeler barındırıyordu içinde. Naifti, kırıp dökmüyordu, içtendi. Böyle olunca da sevildi. Bittiğinde de herkes çok üzüldü. Ancak daha fazla devam etmesi diziye zarar verecekti şüphesiz çünkü hikaye bitmişti. Doğru olanda hikaye bitince final yapmaktı. İstanbullu Gelin’de de bu oldu. Ancak beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde!

TLC’den Büyük Hamle!

Televizyonlar içinde yayınladığı özel formattaki yapımlarla seyircinin sığındığı limanlardan biri olan TLC yeni bir atak yaptı. Kanal daha önce Star Tv’de ekranlara gelen ve 87 bölüm gibi çok uzun bir süre yayınlanan İstanbullu Gelin adlı diziyi transfer ederek yeniden yayınlama kararı aldı. TLC ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelecek olan İstanbullu Gelin böylece ilk bölümünden itibaren yeniden ekrana gelerek sevenlerine yeniden aynı heyecanı yaşatacak.

O3 Medya tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın ve Deniz Koloş’un üstlendiği başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Akyürek ve Fırat Tanış’ın üstlendiği dizi Star Tv ekranlarına damga vuran dizlerden biri olmuştu. Dizi Final yaptığında takipçileri büyük üzüntü yaşamıştı. Ancak bu üzüntü bir nebze de olsun dinecek. TLC’de 18 Kasım Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 17.00’da ekrana gelecek dizi şimdiden seyircide heyecan uyandırdı.

Büyük İlgi Gördü!

O3 Medya tarafından hazırlanan İstanbullu gelin üç sezon devam etti ve 87 bölüm yayınlandı. Her bölüm seyirciden büyük ilgi görürken reytinglerde de üst sıralarda yer aldı. Ancak bir gün geldi ve hikaye bitti. Yapımcı daha fazla inat etmedi ve dizinin final yapmasına karar verildi. Böylece İstanbullu Gelin 87. Bölümde final yaptı. Ancak dizi dünyanın pek çok ülkesinden ilgi gördü.

Star Tv’nin efsane dizilerinden olan İstanbullu Gelin dünyanın pek çok ülkesine satıldı. Özellikle İsrail’de izlenen dizi Ortadoğu ülkelerinden de oldukça fazla rağbet gördü. Türk seyircisi de bittiği için üzüldü ancak yapacak bir şey yoktu. Ama bu hasret şimdilerde TLC ekranında tekrar bölümleriyle bir nebze olsun dinecek.

16-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar