TLC’den Bomba Gibi Bir Program Daha!

TLC’den Bomba Gibi Bir Program Daha!
Değişik programlarla seyirciyi ekranına çeken kanallardan TLC’den bomba gibi bir program daha geliyor. İşte Hayatımın Şansı adlı program’la ilgili detaylar!

Türkiye’de yayın yapan tematik kanallar içinde en yayın seyredilen kanallardan biri TLC. Kanal değişik ve yenilikçi program anlayışıyla seyirciyi pek çok değişik programla buluştururken zaman zaman da kanalda yayınlanan programlar başka kanallara transfer oluyor. Kanal yerli üretim kadar yabancı yayınları da ekrana taşırken bunda tek bir şart gözetiyor. Yenilikçi ve değişik format. Kanal bünyesinde yayınlanan yapımlara bakıldığında bu durum net bir şekilde anlaşılıyor. Kanal yayın akışında değişik programlar seyirci tarafından heyecanla takip edilirken TLC yeni bir programın daha yakın zamanda ekrana geleceğini duyurdu. Yine farklı ve değişik bir programla seyirci karşısına çıkacak TLC bu programla da oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor. İşte TLC’de yayınlanacak yeni program ve detaylar!

TLC’den Yeni Program: Hayatımın Şansı!

Değişik ve farklı formattaki yayınları ile dikkatleri çeken TLC yayın akışına yeni bir programı daha eklemeye hazırlanıyor. Değişik içerikli yayınları seyirciyle buluşturan kanal pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni programıyla da seyircinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Sunuculuğunu Jesse Tyler Ferguson’un üstlendiği programda, gönüllülerin yardımıyla inşa ettikleri evleri ve dokunduğu insanların hayatlarını izlerken duygusal anlar yaşanacak. Televizyon tarihinin en ilham verici emlak dönüşüm programı olarak lanse edilen program pazartesi akşamı saat 21.30’da ekrana gelecek.

Hayatımın Şansı Nasıl Bir Program?

Jesse Tyler Ferguson’un sunuculuğunu üstlendiği program tarihin en büyük tadilat programı olarak duyurulmuş durumda. Hayallerindeki eve kavuşmayı bekleyen ailelerin imdadına yetişen programda evler 1000 gönüllünün yardımıyla 5 günde inşa ediliyor ve ailelere teslim ediliyor. Toplamda 10000 gönüllünün, mahalle halkının, tasarımcıların ve ünlülerin güçlerini birleştirerek hayallerindeki eve kavuşmayı bekleyen ailelere yardım edecekleri program Hayatımın Şansı hayali kurulan evleri beş günde inşa ediyor. Programda hayalini kurdukları eve kavuşmak isteyen ailelere yardım edecekler arasında Derek Hough, LeAnn Rimes, Anthony Anderson, David Bromstad, Tamara Day, Tarek El Moussa ve Jasmine Roth gibi ünlüler yer alıyor. Pazartesi akşamı saat 21.30’da ilk bölümüyle ekrana gelecek program seyirciden ilgi görecek gibi görünüyor. TLC’de yayınlanacak programın Türkiye versiyonunun yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar