Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi doğum sonrası ilk kez konuştu

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi doğum sonrası ilk kez konuştu
3 gün önce oğulları Efehan'ı kucağına alan Tolgahan Sayışman Almeda Abazi çifti hastane çıkışı görüntülendi. Taburcu olan çift oğullarının doğum süreci hakkında neler dedi?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta dünya evine girdiği eşi arnavut asıllı manken Almeda Abazi bilindiği üzere haftasonu doğum yaptı. Efehan ismini verdikleri oğullarını kucağına alan çift iki gün hastane kontrolünde kaldıktan sonra dün taburcu oldu. Hastane çıkışı görüntülenen ve heyecanları yüzlerinden okunan taze anne-baba doğum sonrası ilk defa konuştu.

DAHA ÖNCE FİLM SAHNESİNDE YAŞAMIŞTIM

Gazetecilerle kısa bir sohbet yapan ikili oğullarını sünnet ettirdiklerini söyledi. Tolgahan Sayışman doğuma girdiğini söyledi ve ekledi: "Zor bir doğum oldu. Allah’ıma çok şükür, eşim de çocuğum da çok iyiler. Benim için müthiş bir tecrübe oldu. Daha önce film sahnesinde bunu yaşamıştım. Ama filmlerdeki gibi değilmiş. Bütün kadınlara, bütün annelere saygım bir kez daha arttı." 

TOLGAHANI DOĞURDUM SANDIM

Öte yandan minik Efehan'ın annesi Almeda Abazi ise; "Çok mutluyum. Bulutların üzerindeyim şu an. Hiç yanımdan ayırmıyorum. Allah herkese nasip etsin.'' diyerek annelik heyecanını ve mutluluğunu paylaştı. Muhabirlerin bebeğin kimse benzediğini sormasının üzerine Abazi: "Kucağıma aldığımda Tolgahan’ı doğurdum sandım. Çünkü ilk kucağıma verdiler, aaa bu sensin dedim. Sanki elime küçük Tolgahan’ı verdiler. Ziyarete gelenlerde aynı şeyi söyledi. Hatta bugün kan grubunu öğrendik, onu da Tolgahan’dan almış’’ dedi.

Tolgahan Sayışman ise oğlu Efehan için; "Büyüdükçe anneye de, babaya da benzeyecek. Vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun." sözlerinde bulundu. 

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tam adı ile Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul doğumuştur. 2005 yılında Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması olan Manhunt International'da dünya birincisi seçilerek ülkemizi temsil etmiştir. Daha sonra Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almış oyunculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle zamanının efsane dizisi Elveda Rumeli'de canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden Lale Devri dizisinde başrol oynamıştır. Aşk Tutulması ve Aşk Geliyorum Demez isimli iki romantik komedi filmi çeken oyuncu son olarak Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde yer almıştır.

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Almeda Abazi 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğmuştur. Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli gibi 3 güzellik yarışmasına katılmış ve kraliçe seçilip ödülle ayrılmıştır. Dansa ilgi duyan güzel Yok Böyle Dans isimli yarışmaya da katılmıştır. Bunun yanı sıra Survivor 2012'de yarışmış aynı kanalda yayınlanan Para Bende programında Murat Ceylan ile sunuculuk yaparak dünyanın çeşitli yerlerini gezmiştir. 

08-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar