Toprak ile Fidan dizisi kim kimdir?

Toprak ile Fidan dizisi kim kimdir?
Toprak ile Fidan dizisi Star Tv’nin günlük yapımı olarak önümüzdeki hafta yayınlanıyor OGM Pictures imzalı dizinin oyuncuları ve hayat verecekleri karakterler belli oldu

Star Tv’nin günlük yapımı Toprak ile Fidan dizisi 31 Ekim Pazartesi günü izleyicisiyle buluşuyor. Hafta içi her gün saat 19.00’da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Toprak ile Fidan dizisindeki karakterler merak konusu oldu. Dizi severler araştırıyor, Toprak ile Fidan dizisi kim kimdir? Şimdi detaylar

Toprak ile Fidan dizisi kim kimdir?

Başrollerini Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın paylaştığı, OGM Pictures imzalı Toprak ile Fidan dizisi Star Tv’nin günlük yapımı olarak önümüzdeki hafta yayınlanıyor. 31 Ekim Pazartesi günü ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak olan Toprak ile Fidan dizisinin oyuncuları ve hayat verecekleri karakterler şöyle oluştu.

Toprak (Osman Aydın):

5 yıl süren komadan çıkan Toprak hafıza kaybı yaşar. Önceki hayatına dair bildiği tek şey insanların ona anlattıklarından ibarettir. Oğlu da dahil olmak üzere kimseyle bağ kuramayan Toprak, nihayet onu etkileyen genç bir kadınla tanışır.

Fidan (Hazal Adıyaman):

Kocasını ve bebeğini kaybeden genç kadın, hasta babasına ve üvey annesine bakmak için eve geri taşınır. Nejat ile geçirdiği zamanları unutamayan Fidan, ölen kocasına tıpatıp benzeyen bir adamla tanışınca hayatı beklenmedik şekilde değişir.

Keriman (Asuman Bora):

Toprak'ın dominant ve acımasız annesi Keriman, istediğini elde etmek için her şeyi yapabilecek bir kadındır. Toprak'ı Aydan’la evlenmesi için ikna etmek için gerekirse Aydan’la iş birliği yapar, çünkü Aydan’ın servetine ihtiyacı vardır. Nice zaman sonra Keriman, işleri batıranın aslında Aydan olduğunu fark eder.

Adnan (Gürol Güngör):

Mert'in işleri kötü gidince, Asya'ya holdinginde bir iş teklif eder. Ancak kısa zamanda genç kıza saplantılı bir şekilde aşık olur. Zengin ve güçlü olan Adnan, Mert ve Asya'nın aşkını teste tabi tutar.

Aydan (Hilal Tüfekçi):

Toprak'ın nişanlısı olan Aydan, güzelliği kadar kurnazlığıyla ünlüdür. Toprak'ı seven Aydan’ın tek derdi ona sahip olmaktır. Toprak komadan çıktığını görünce Keriman'ın yardımıyla bir hikâye kurgular; bu, Toprak'ın onu her zaman sevdiğine dair bir hikâyedir.

Mert (Kağan Arpacı):

Fidan'ın üvey kardeşi olan Mert, çocukluk aşkı Asya ile evlenebilmek için yıllarca bir fabrikada çalışmaktadır. Tam hayallerini gerçekleştirmek üzereyken Asya'yı kurtarmak için tehlikeli bir mücadeleye girer.

Asya (Burcu Kırman):

Mert'le evlenme hayali kuran Asya, üniversite mezunu bir kızdır. Annesi asla bu ilişkiyi onaylamaz. Ancak Asya, Mert için en büyük fedakârlığı yapmaya hazırdır.Ece (Eliz Türker) : Toprak'ın kız kardeşi olan Ece, okumak için gittiği yurt dışından döner. Çünkü abisi Toprak’ın derin bir sorunu vardır. Ece konakta kalmaya karar verecektir.

Zerrin (Nazan Bayazıt):

Fidan'ın üvey annesi ve Mert’in öz annesi olan Zerrin’in tek derdi paradır. Pervasız harcamaları kocasının işlerini mahvedince Zerrin, mahallenin mafyası olarak bilinen Ercan'a borçlanmıştır. Zerrin'in tek umudu Fidan'ı Ercan'a verip borçtan kurtulmaktır.

Halide (Hülya Aslan ) :

Yetimhanede büyüyen Halide, Keriman’ın tek güvendiği hizmetçisidir. Keriman'ın Toprak'ın karısına karşı kurduğu komplo karşısında dehşete düşer ve gerçeği haykırmak için fırsat beklemektedir. Fidan hakkındaki gerçeği bilen tek kişidir.

Şenay (Gülşah Yavuz ) :

Fidan'ın tek arkadaşıdır. Fidan’ın sorunlarını dinler ve ona danışmanlık yapar.  

29-10-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar