TRT Dijital'in Yeni Dizisi #adaleTT'in Oyuncu Kadrosu Göz Kamaştırıyor

TRT Dijital'in Yeni Dizisi #adaleTT'in Oyuncu Kadrosu Göz Kamaştırıyor
Bugün itibariyle çekimleri başlayan ve bu sene bitmeden TRT Dijital’de ekrana gelecek olan #adaleTT dizisinin oyuncu kadrosu sektör ve seyirciden tam not aldı.

Yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital için hazırlanan birbirinden ilginç ve çarpıcı içerikler sete çıkarak çekimler için son hazırlıklarını yapmaya başladı.  Okuma provası yapılan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı #adaleTT adlı yapım Vernant DP tarafından hazırlanıyor ve dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Polisiye türünde ele alınan dizinin senaryosunu ise Ümit Cihan Canpolat kaleme alıyor. Bugün sete çıkarak çekimlere başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler daha şimdiden seyirciyi heyecanlandırmayı ve dizinin merakla beklenmesini sağladı. İlk olarak 8 bölüm çekilecek olan dizinin 2. Sezonu için onayına ilk sekiz bölüm yayınlandıktan sonra karar verilecek.

#adaleTT Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TRT Dijital için son hazırlıklar yapılırken platform için iş siparişi alan yapım şirketleri de projelerini hazırlamak ve yayına yetiştirmek için son hazırlıklarını yapmaya başladılar. Vernant DP tarafından hazırlanan ve bugün sete çıkarak çekimlere başlayan #adaleTT dizisi de platformun iddialı yapımları arasında yer alıyor. Polisiye türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda

·         Yurdaer Okur

·         Burak Sergen

·         Erdem Kaynarca

·         Mahir Günşıray

·         Nizam Namidar

·         Esila Umut

·         Haydar Köyel

·         Esra Kızıldoğan

·         Handan Yıldırım

·         Yankı Ayhan

·         Ela Yörüklü

·         Ebru Şam

·         Bigen Ergin

·         Can Atak ve

·         Zeynep Güngör yer alıyor.

#adaleTT Dizisi Konusu Ne?

TRT Dijital’de yayınlanacak olan ve polisiye türünde ela alınan #adaleTT dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri başlarken yapım bu yılın son ayında yayına girecek. Dizi, kızının katillerinin cezasını kendisi vermek isteyen siber güvenlik uzmanının hikayesini konu alıyor. Siber Güvenlik uzmanı Selim (Yurader Okur) yetkililerden ve adaletten umudunu kesince kendi adaletini kendisi sağlamaya karar verir ve harekete geçer.  Kızının katillerini uzun süren bir araştırmadan sonra bulur ve bu zanlıları kaçırarak kendi mahkemesini kurar ve tüm bunları internet üzerinden canlı olarak yayınlar. Zanlıların suçlun olup olmadığına ise yayını izleyenler karar verecektir. Suçlu bulunanlar Selim tarafından kısasa kısas usulünce cezalandırılacaktır. Bu olayın peşine düşen deneyimli komiser Kadir (Burak sergen) tüm bunları yapan Selim’i yakalamak ve adalete teslim etmek için büyük bir mücadeleye girer.

29-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar