Toprak ile Fidan final yapıyor

Toprak ile Fidan final yapıyor
Star Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi Toprak ile Fidan için kalan yönetimi tarafından erken final kararı alındı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Toprak ile Fidan için kanal yönetimi tarafından final kararı alındı. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve günlük diziler arasında ilk başlarda oldukça iyi bir reyting yakalayan ancak daha sonra saat değişikliği ile birlikte reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşayan Toprak ile Fidan için kanal yönetimi final kararı tasarrufuna gitti. Şu ana kadar 80 bölüm yayınlanan ve talihsiz bir kaza sonrası birbirinden ayrılmak zorunda kalan Toprak ile Fidan adında iki sevgilinin hikayesini anlatan dizi kanalın sevilen yapımlarından biriydi. 100. Bölümde final yapmasına karar verilen Toprak ile Fidan’ın henüz yayınlanacak 20 bölümü var. OGM Pictures tarafından çekimlerinde sona yaklaşılan dizi ekibinin ve oyuncuların yakında son bölümü çekeceği ve diziyi bitirecekleri öğrenildi.

Günlük dizi için final kararı

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan dizilerden biri için erken final kararı alındı. Daha çok Star Tv için prime time kuşağına dizi hazırlayan OGM Pictures kanal için ayrıca bir günlük dizi olan Toprak ile Fidan’ı da hazırlıyordu. Sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan ve bugüne kadar 80 bölüm yayınlanan dizinin reytinglerindeki düşüş sebebiyle erken final kararı alındı. İlk yayın saati 19.00 olan dizi daha sonra 16.00’da yayınlanmaya başlamış ve bu durum dizinin reytinginde ciddi bir düşüşe neden olmuştu. Daha sonra yayınlanan bölümlerde dizinin reytingleri bir türlü toparlanamamış ve dizi oldukça düşük bir reytingle yayın yapmaya devam etmişti. Star Tv bu durum karşısında daha fazla beklemeye gerek görmeyerek dizinin 100. Bölümünde final yapmasına karar verdi. Böylece Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizi Toprak ile Fidan 20 bölüm sonra final yapma kararı almış oldu.

Toprak ile Fidan

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan günlük dizi Toprak ile Fidan 2022 – 2023 sezonunda Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelmeye başladı. Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın başrolünde rol aldığı Toprak ile Fidan’ın oyuncu kadrosunda ayrıca, Asuman Bora, Hilal Tüfekçi, Kağan Arpacı, Burcu Kirman, Gürol Güngör, Yağız Ali Zeyveli, Eliz Türker, Mehmet Çelik ve Nazan Bayazıt gibi isimler rol alıyordu. Yönetmen koltuğunda Eray Koçak ve Atilla Cengiz’in oturduğu dizinin senaryosunu ise, Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç kaleme alıyordu.

28-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar