Tövbeler Olsun 8. Bölüm İzle!

Tövbeler Olsun 8. Bölüm İzle!
Tövbeler Olsun 8. Bölüm İzle; 27 Eylül Pazar akşamı 8. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun Dizisinin 8. Bölümünü canlı, tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erkan Can, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Tövbeler Olsun Pazar akşamı saat 20.00’da 8. Yeni Bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve komedi türünde yer alan dizi son bölümlerde belli bir reyting kaybına  uğrasa da yinede seyirci tarafından sevilerek takip ediliyor. Pinti bir işadamının hayatındaki yanlışları ve bu yanlışlardan kurtulma çabasını ele alan dizi de aynı zamanda aşk konusu da ihmal edilmemiş durumda. İki eski dostun arasındaki düşmanlığı ele alan dizi bu iki dostun yeniden bir araya gelirken yaşadıkları sancılı süreci seyircinin gözlerinin önüne seriyor. Yine komik ve eğlenceli bir bölümle ekrana gelecek dizide Namzet’in maceraları devam ediyor.

Tövbeler Olsun Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan komedi dizisi Tövbeler Olsun’da Namzet eşi Nazmiye’nin sakladığı sırrı öğrenmiştir. Cemre ve Latife ise sırrın öğrenilmesinden dolayı Nazmiye’ye karşı mahcupturlar. Öbür taraftan Ertan ve Sinan şirketle ilgili sakladıkları sırrı Namzet’e itiraf etmeleri üzerine Horanta Holding zor bir süreç içine girmiştir. Osman ise kızı Aylin’le ilişkisinden haberdar olmadığı Buğra’ya dükkande dersler vermektedir. Yeni bölümde hızlı bir hikayenin yaşanacağı Tövbeler Olsun bu akşam TRT 1’de.

Tövbeler Olsun 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan yeni dizi Tövbeler Olsun’da Osman’ın ortaklığı kabul etmesiyle rahat bir nefes alan Namzet eski ortağı ve can dostu Osman’la yep yeni bir sayfa açma niyetindedir. Namzet bu sefer eskiden yaptığı hataları yapmama ve her şeyi doğru yapma niyetindedir. Osman ise her şeye rağmen temkinlidir ve Namzet’e karşı oldukça dikkatli hareket etmektedir. Öbür taraftan Buğraa ve Aylin arasındaki ilişki bu sefer de Latife ve Hülya’yı karşı karşıya getirmiştir. Yılların öfkesiyle eski defterleri açan ikili birbirine adeta savaş açarken Nazmiye’nin konuşmalarından şüphelenen Cemre ise Nazmiye’nin sakladığı büyük sırrı öğrenme derdindedir. Heyecanın ve entrikanın bir an bile düşmediği Tövbeler Olsun bu akşam yine heyecanlı ve renkli bir bölümle ekranlara geliyor. Tövbeler Olsun 8. Bölümü canlı ve tek parça izlemek için canlitv.com adresini takip etmeyi ihmal etmeyin.

27-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar