Tövbeler Olsun 21. Bölüm İzle

Tövbeler Olsun 21. Bölüm İzle
Tövbeler Olsun 21. Bölüm İzle; 10 Ocak Pazar 21. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun Dizisinin 21. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tövbeler Olsun 21. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erkan Can, Güven Kıraç, Naz Çağla Irmak, Sercan Badur, İpek Tuzcuoğlu ve Hasan Kaçan’ın rol aldığı Tövbeler Olsun bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 21. Bölümüyle ekranlara geliyor. Aile komedisi türünde ele alınan ve TRT’nin bu sezon başlayan dizilerinden olan Tövbeler OIsun ortalama bir reytingle yayın hayatına devam ediyor. Son bölümlerde Namzet’in yaşadıkları ve Osman’la kavgalarının damga vurduğu dizide son bölümde ise müzmin aşıklar Aylin ile Buğra sonunda evlenmeye karar verirler. Yaptıklarından dolayı pişman olan bir adamın helallik dilemek için çaba göstermesi ve bu sırada yine etrafındakileri üzmesinin ele alındığı diziye bu akşam kız isteme töreni damga vuracak. Bakalım Namzet’in oğlu Buğra’ya Osman kızı Aylin’i verecek mi?

Tövbeler Olsun Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tövbeler Olsun’da yine isler karışıyor. Aylin ve Buğra için hazırlıklar yapılırken bir anda ortaya çıkan Anıl ve Nazmiye aşkı özellikle Namzet’i derinden sarsar ve şoka uğratır. Tüm olanları Nazmiye’den de duyan Namzet yine de Anıl ve Nazmiye evliliğine çomak sokmak derdindedir. Bu arada Buğra ise Aylin’e olan aşkını bütün herkese ilan ederken Osman ise Namzet’in tüm engelleme çabalarına rağmen Nazmiye’yi Anıl’a istemek için harekete geçer. Ancak olaylar nasıl gelişecektir, Namzet bu duruma ne diyecektir? Bütün bunlar 21. Bölümde cevap buluyor.

Tövbeler olsun 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Namzet Nazmiye2yi Anıl’a vermemek için her şeyi yapmaktadır. Osman Nazmiye’yi istemek için gittiğinde Nazmet ve Osman arasında büyük bir tartışma yaşanır. Nazmiye’nin Anıl’la evlenmesine karşı koymak için her şeyi yapan Namzet daha fazla diremez ve Anıl ile Nazmiye nişanlanırlar. Ancak Namzet karşı atakta bulunmakta gecikmez ve Aylin’i Buğra’ya istemeye karar verir. Ancak Osman Nazmet’e kolay kolay kız vermeyecek ve onu adeta süründürecektir. Bu arada İstanbul’a dönen enişte define aramak için çalışmalara başlar ve bu sırada tesadüf sonucu Namzet’in altınlarını bulur. Bu arada Ertan Anıl’la nişanlanan Nazmiye’nin evlenmesine karşı elinden geleni yapacaktır. Ertan Anıl hakkında öğrendiği büyük sırrı Namzet’e söylemeye karar verir. Anıl’ın herkesten sakladığı bu büyük sır nedir? Namzet’in altınlarını bulan eniştenin planları nedir? Namzet Anıl’ın sırrını öğrenince neler yapacaktır ve daha önemlisi Buğra ve Aylin aşkı ne olacaktır? Bütün bunlar ve daha fazlası bu akşam 21. Bölümüyle ekrana gelen Tövbeler Olsun’da cevap buluyor.

10-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar