Toygan Avanoğlu Güldür Güldür Show’da

Toygan Avanoğlu Güldür Güldür Show’da
Ekranların sevilen yapımlarından olan Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show ilk bombasını patlattı. Toygan Avanoğlu Güldür Güldür Show’da!

Ekranların başarılı yapımlarından biri olan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show bu sezon pek çok oyuncusunu kaybetti. Bünyesinde birbirinden ünlü isimleri barındıran Güldür Güldür Show bazı oyuncularıyla yollarını ayırırken bu oyuncuların yerini nasıl dolduracağı merak konusu olmuştu. Bu sorunun ilk cevabı bugün geldi. Show Tv ekranlarının sevilen yapımı reytinglerde kanalın en iyi yapımları arasında yer alan Güldür Güldür Show gelecek sezon içinde iddiasını korumaya devam ediyor. Birbirinden eğlenceli skeçlerle seyirci karşısına çıkan ve başarılı isim Ali Sunal’ın sunuculuğunda yayınına devam eden Güldür Güldür Show usta oyuncu Toygan Avanoğlu ile anlaştı. Önümüzdeki sezondan itibaren usta oyuncunun Güldür Güldür ekibinde yer alacak olması seyirciyi heyecanlandırdı.

Güldür Güldür Show’da Bomba İsim

Show Tv ekranlarının sevilen yapımı reyting rekortmeni Güldür Güldür Show bu sezonun sonunda Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı isimleriyle yollarını ayırmıştı. Bu isimlerin yapımdan ayrılması seyirciyi üzerken yapımın gelecek sezonda hangi oyuncularla yoluna devam edeceği merak konusu olmuştu. Başarılı yapım son olarak yine Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Sefer karakterini canlandıran ve seyircinin çok sevdiği başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu ile anlaşamaya vardı. Başarılı oyuncunun önümüzdeki sezon eğlence programı Güldür Güldür Show’daki skeçlerde yer alacağı öğrenildi. Bu gelişme hem Toygan Avanoğlu’nun sevenlerini hem de Güldür Güldür Show seyircisini büyük bir sevince boğdu.

Toygan Avanoğlu Kimdir?

Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Sefer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu 24 Eylül 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede Spor akademisi okuyan başarılı oyuncu aynı zamanda eski milli basketbolculardandır. Çocukluk yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duyan başarılı isim daha sonra oyunculuğa yönelmiş ve pek çok yapımda rol almıştır. Usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kuzey Yıldızı İlk Aşk

-          Geçmiş Olsun

-          Hababam Sınıfı Yeniden

-          Aslı Gibidir

-          Sorma Neden

-          Meleklerin Aşkı

-          Yol Arkadaşım

-          Deli Aşk

-          Ayla

-          Hayati Tehlike

-          Güzel Köylü

-          Hanım Köylü

-          Düşman Kardeşler

20-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar