Teşkilat’ın Usta Oyuncusu Beyin Kanaması Geçirdi

Teşkilat’ın Usta Oyuncusu Beyin Kanaması Geçirdi
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Mete Başkan karakterini canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi. Usta oyuncu halen yoğun bakımda.

İnternet haber sitelerine ve sosyal medyaya düşen bir haber bir anda herkesi derin bir üzüntüye ve endişeye boğdu. Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat Dizisinde rol alan başarılı ve usta oyuncu Mesut Akusta’nın beyin kanamsı geçirdiği ve acil olarak ameliyata alındığı haberleri bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti. 57 yaşındaki usta oyuncunun Ankara’da evinde bulunduğu sırada beyin kanamsı geçirdiği ve ailensin ihbarı ile evine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı ve acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Usta oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu üzücü haberi sevenleriyle paylaşırken aynı zamanda da usta oyuncunun sevenlerinden dua istedi. 

Mete Başkan Beyin Kanamsı Geçirdi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Mete Başkan karakterini başarıyla canlandıran ve seyircinin de büyük beğenisini kazanan usta oyuncu Mesut Akusta bugün Ankara’da evinde bulunduğu sırada beyin kanaması geçirdi. Ailesi tarafından yapılan ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince acil olarak hastaneye kaldırılan Mesut Akusta ameliyata alındı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Akusta’nın ameliyatı yaklaşık 3 saat sürdü. Ameliyat sonrası usta oyuncunun durumunu eşi sosyal medya hesabından duyurdu. Mesut Akusta’nın eşi Şafak Özbir Akusta paylaşımında “eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Biz de usta oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve biran önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Mesut Akusta Kimdir?

Beyin kanamsı geçiren ve acil olarak ameliyata alınan usta oyuncu Mesut Akutsa 22 Şubat 1964 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitin ardından oyunculuğa yönelen Mesut Akutsa Hadi Çaman Yedi Tepe oyuncularına katıldı. Pek çok tiyatro oyununda da yer alan usta oyuncunun yer aldığı dizi ve sinema filmlerinden bazıları şunlardır.

-          Teşkilat

-          Börü

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Ölene Kadar

-          Köroğlu

-          Karagül

-          Ezel

-          Ay Tutulması

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          İpsiz Recep

-          Sessiz Fırtına

-          Karagümrük Yanıyor

19-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar