Esra Ceyhan’ın Son Hali Görenleri Şaşırttı

Esra Ceyhan’ın Son Hali Görenleri Şaşırttı
Bir zamanların ünlü televizyon sunucusu, televizyon yayıncılığına damga vuran isimlerden biri olan Esra Ceyhan’ın son hali görenleri şaşırtıyor.

Bir zamanların ünlü televizyon sunucusu adı herkes tarafından bilinen ve yaptığı programla herkesin takdir ettiği ve sevdiği isim Esra Ceyhan’ın son hali magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Adını Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye adlı programla duyuran ve yıllarca bu programı yaparak televizyon seyircisinin hafızalarına kazınan bir zamanların ünlü sunucusu Esra Ceyhan’ın son hali herkesin dikkatini çekti. Ünlü sunucunun geçmiş yıllara göre daha fazla kilo aldığı ve bu haliyle geçmişiyle arasında büyük fark olduğu dikkatleri çekti.

Kilolarıyla Dikkat Çekti

Bir zamanlar ekranlarda en etkili programlardan biri olan Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye adlı programı sunan ve seyircinin çok sevdiği isimlerden olan Esra Ceyhan şu sıralar ekranlardan uzak kalmış durumda. Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye programıyla adeta fırtınalar estiren ve gün içinde en çok reytingi alan bir programı uzun yıllar yapan Esra Ceyhan’ın ekrandan uzaklaşmasıyla kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı. Şu sıralar fazla kilolarıyla dikkatleri çeken ünlü isim ayrıca sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. 52 yaşında olan ünlü ismi aldığı kilolarla görenler gözlerine inanamıyor. Ekranlardan uzak kalan ünlü isim şu sıralar herhangi bir televizyon kanalında görev yapmıyor.

Esra Ceyhan Kimdir?

Türk Televizyonculuğunun önemli isimlerinden biri olan ve yaptığı Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye adlı programla televizyon dünyasına damga vuran başarılı ve ünlü isim Esra Ceyhan 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Ünlü televizyon sunucusu Halit Kıvanç’la tanışması onun hayatında bir dönüm noktası oldu ve böylece televizyon dünyasına adım attı. Başarılı sunucu ilk olarak TRT’de çalışmaya başladı. İlk zamanlar kamera arkasında görev yapan ünlü isim daha sonra transfer olduğu Flaş Tv’de kamera önüne geçti. Daha sonra HBB Tv’de sunuculuk yapan ünlü isim 1997 yılında Atv’ye transfer oldu ve 8 buçuk yıl Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye adlı programın sunucuğunu yaptı. Bu kanaldan ayrıldıktan sonra yine aynı programı bir yılda Tv 8’de sürdüren ünlü isim daha sonra sırasıyla TRT 1 ve Kanal 7’de ekranlarda seyirciyle buluştu. Esra Ceyhan daha sonra televizyon ekranlarına ara verdi.

20-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar