Tozkoparan Yeni Sezona Yeni İsimlerle Başlıyor!

Tozkoparan Yeni Sezona Yeni İsimlerle Başlıyor!
TRT 1'de seyirciyle buluşan ve uzun bir sezon arası veren Tozkoparan yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanırken yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendirdi. Detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fantastik türünde hazırlanan Tozkoparan dizisi uzun bir aranın ardından yeni sezona başlamak için gün saymaya başladı. Veya Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Elif Hamamcı, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise Ramazan Demirli ve Selin Arapkirli kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Özgür Ege Nalcı, Burak Kut, Burcu Altın, Yusuf Gökhan Atalay, Cemal Hünal, Leyla Kırşan ve Ayşe Körükçü’nün rol aldığı dizinin kadrosuna yeni simler dahil oldu. Yakın zamanda yeni sezonu açacak olan dizi aynı zamanda Okçular Vakfı’nın desteğini arkasına almış durumda. Başladığı günden itibaren reytinglerde üst sıralarsa yer alan dizinin ne zaman başlayacağı seyirci tarafından merakla bekleniyor. İşte detaylar!

Tozkoparan Tüm Heyecanıyla Yeniden Başlıyor!

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve Veya Yapım tarafından hazırlanan, Okçular Vakfı’nın desteğindeki Tozkoparan dizisi geçtiğimiz sezon başlamış ve aldığı reytinglerle hem kanalın hem yapım şirketinin yüzünü güldürmüştü. Dizi yaz sezonunda da diğer dizilerin aksine ekrana gelmeye devam etmişti. Uzun süre ara vermeden her hafta ekrana gelen dizi sonunda sezon finaline gitmişti. Oyuncu ve ekibin uzun süren yayın döneminde oldukça yorgun olması sebebiyle dizinin yeni sezona başlama tarihi ise bir süre gecikmişti. Sonunda dizinin başlayacağı duyurulurken oyuncu kadrosu da yeni oyuncularla güçlendirildi. Dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncular Burak Satıbol (Arkeolog Kaya), İrem Deniz Morkoç (Özge), Burak Alkaş (Fikri Parlak) dahil oldu. Yeni oyuncularla daha da güçlenen dizinin yeni sezon ilk bölümünün yakın bir tarihte ekrana geleceği açıklandı.

Tozkoparan Dizisi’nin Konusu!

Veya Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan fantastik dizi Tozkoparan, problemler yaşayan 10 yaşında bir çocuğun okçulukla tanışıp bütün hayatının değişmesini ele alıyor. Hastalığı ile mücadele etmek için ailesiyle birlikte İstanbul’dan küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlayan hikayede, Mete’nin yolu okçulukla kesişecektir.

Mete hayal dünyasında kendisini şahbaz Okçu Tozkoparan olarak hayal etmektedir. Mete okçulukla birlikte büyük bir maceranın içine girecektir. Dizi gelmiş geçmiş en büyük okçulardan Kemankeş Tozkoparan İskender’in hayatını Mete’nin hayalleri ve okçulukla ilişkisi üzerinden anlatmaktadır.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar