Trabzonspor - Ferençvaroş maçı canlı izle

Trabzonspor - Ferençvaroş maçı canlı izle
Trabzonspor - Ferençvaroş maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynanacak mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izleyin.

Trabzonspor - Ferençvaroş maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, grubundaki son maçında Ferençvaroş'a rakip olacak. Heyecan içerisinde beklenen karşılaşmanın hangi kanalda ve şifreli mi şifresiz mi olduğu arama motorlarında aratılıyor. Trabzonspor için hayati derecede önem taşıyan maç sonucunda temsilcimiz gruptan çıkabilir ya da Avrupa'ya veda edebilir. Bu nedenle milyonlarca Trabzonspor taraftarının kalbi bu maç için atacak. Mücadeleyi canlı bir şekilde bu sayfadan izleyebilme imkanına sahipsiniz. Trabzonspor - Ferençvaroş maçını izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor - Ferençvaroş maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi gruplarında son dönemeçe gelindi. Gruplardaki sıralama bugün oynanacak maçlarla beraber ortaya çıkacak. Trabzonspor bu akşam oynayacağı maçta alacağı sonuca göre grubunu ikinci, üçüncü ya da dördüncü olarak bitirebilir. Herkesin merak içerisinde beklediği Trabzonspor - Ferençvaroş maçı TSİ 20:45'te başlayacak ve Exxen'den canlı olarak ekrana gelecek. Bu büyük önem taşıyan maçı Canlı TV adresi üzerinden takip edebilirsiniz. Mücadeleyi canlı ve HD olarak izlemek için linke tıklayın.

Trabzonspor - Ferençvaroş maçı muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Jean-Philippe Gbamin, Marek Hamsik, Jorge Djaniny, Antonios Bakasetas, Umut Bozok

Ferençvaroş: Dénes Dibusz, Henry Wingo, Samy Mmaee, Lóránd Pászka, Bálint Vécsei, Aïssa Laïdouni, Kristoffer Zachariassen, Marquinhos, Xavier Mercier, Ryan Mmaee

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Ferençvaroş 10 puanla birinci, Monaco 7 puanla ikinci, Trabzonspor 6 puanla üçüncü ve Kızılyıldız 6 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Trabzonspor bu akşam Ferençvaroş karşısında kazanır ve Monaco - Kızılyıldız maçı berabere biterse kesin olarak grubu ikinci bitirecek ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Trabzonspor ve Kızılyıldız kazanırsa iki takım da 9 puana yükselecek ve grup ikincisi averaj hesabıyla belli olacak.

Monaco - Kızılyıldız maçını Monaco'nun kazandığı ihtimalde Trabzonspor'un ikinci olma şansı ortadan kalkacak. Trabzonspor kazanması veya berabere kalması halinde kesin olarak grup üçüncüsü olarak yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek. Trabzonspor, kaybetmesi halinde Monaco'ya kaybeden Kızılyıldız arasından averajı iyi olan taraf grup üçüncüsü olacak.

Gruptaki iki maç da berabere biterse Trabzonspor kesin olarak grup üçüncüsü olacak.

03-11-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler