Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı izle

Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı izle
Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı izle; UEFA Avrupa Ligi H Grubu karşılaşması hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi? Maçı canlı ve HD izlemek için detaylar.

Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı izle; Trabzonspor - Kızılyıldız maçı hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi? Bu akşam futbol tutkunlarının gözlerinin üzerinde olacağı maçlarndan biri olacak UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesiyle ilgili merak edilen pek çok şey var. Taraftarlar maçı hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Karşılaşmayı hangi kanal yayınlıyor gibi sorular soruyorlar. Taraftarların büyük heyecan içerisinde takip edeceği karşılaşmayı canlı ve HD kalitesinde Canlitv adresinde izleyebilirsiniz. Maçı hemen izlemeye başlamak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Trabzonspor, Kızılyıldız'ı Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda ağırlayacak. Trabzonspor ile Sırp ekibi Kızılyıldız arasında oynanacak mücadele TSİ 19:45'te dijital platform Exxen'den canlı olarak ekrana gelecek. Oldukça büyük önem taşıyan Avrupa kupası karşılaşmasını canlı ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor - Kızılyıldız maçı ilk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Eren Albayrak, Manolis Siopis, Marek Hamšík, Anastasios Bakasetas, Enis Bardhi, Trézéguet, Maxi Gómez.

Kızılyıldız: Milan Borjan, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Guélor Kanga, Kings Kangwa, Sékou Sanogo, Slavoljub Srnić, Osman Bukari, Aleksandar Pešić.

Grupta oynadığı ilk maçta Ferençvaroş karşısında 3-2 kaybeden Trabzonspor'da işler yolunda gitmiyor. Trabzonspor, Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı son 7 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Son olarak ligde oynanan Adana Demirspor maçını da 3-2 kaybeden Trabzonspor'un taraftarlarında homurtular başladı. Karadeniz ekibi 10 puanla ligin 8. basamağında yer alıyor. Bu akşam oynanacak Kızılyıldız maçına kendi seyircisi önünde çıkacak olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakibi karşısında iyi oyun ve galibiyetle kötü gidişata noktayı koymanın hesaplarını yapıyor. 

Kızılyıldız tarafına baktığımızda Sırp ekip, Sırbistan Süper Ligi'nde topladığı 23 puanla en yakın rakibinin 1 puan önünde ilk sırada yer alıyor. Son 5 sezonda lig şampiyonluğunu kimselere bırakmayan Kızılyıldız, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne mağlubiyetle başladı. Balkan ekibi Monaco karşısında sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar