Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Ünlü oyuncu Sinem Ünsal ve yapımcı Nisa Ceren turneden dönerken bir trafik kazası geçirdi. Herkesi üzen kaza sonrası Sinem Ünsal'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

Mucize Doktor dizisindeki sevilen rolüyle tanınan Sinem Ünsal ve yapımcı Nisa Ceren'in içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı. Demet Akbağ'ın Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun İzmir turnesinden dönen Sinem Ünsal ve beraberindekiler kaza geçirdi. Ünlü sanatçı Ünsal ve yapımcı Nisa Ceren'in olduğu aracın şöförü gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan araç zorlukla durabildi. Kaza sonrası Sinem Ünsal ve araçta bulunanlar hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza olayı kısa sürede duyuldu ve oyuncunun sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Vücudunda küçük yaralanma ve morlukların oluştuğu Sinem Ünsal sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sinem Ünsal kaza sonrası açıklama yaptı

Başarılı oyuncu Sinem Ünsal ve Aydınlıkevler tiyatro oyununun uygulayıcı yapımcısı Nisa Ceren'in bulunduğu araç İstanbul Gemlik yolunda kaza yaptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan araçtakilerin sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Sevilen oyuncu Sinem Ünsal'ın hayranları da dikkatle çıkan haberleri takip etti. Herkesi endişelendiren kaza sonrası Sinem Ünsal sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Ünsal paylaştığı notta,"Merhaba, evet çıkan haberler doğru. Turne dönüşü Gemlik'te bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki hepimiz kaza boyutuna kıyasla çok çok iyiyiz. Sağlığım yerinde, güzel günler kapıda. Hepinize ilginiz, sevginiz, dualarınız için bin teşekkür" ifadelerini kullandı.

Sinem Ünsal Gizli Saklı'da başrol oynuyor

Oyuncu Sinem Ünsal Fox Tv'nin yeni iddialı dizisi Gizli Saklı'da başrol oynuyor. Yaz sezonu için hazırlanan yeni dizi Gizli Saklı'da Ünsal'ın partneri ise başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı. İki polis memurunun aşka dönüşecek hikayesi yaz aylarında içinizi ısıtacak. Polisiye, romantik komedi tadında olan yeni dizi Gizli Saklı No:9 Productions imzası taşıyor. Gizli Saklı dizisi 8 Haziran'da seyirciyle buluşmaya hazırlanırken Sinem Ünsal'ın geçirdiği trafik kazası gözleri oyuncuya çevirdi. Sinem Ünsal kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve hastanedeki tedavisinin ardından evine gitti.

02-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar