Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
BKM yapımcılığın yeni sezon için çekeceği ve Show TV ekranlarında yayınlanacak yapımı ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisinin konusu ne? Oyuncuları Kimler?

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak ve yeni sezon için çekilecek ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisinin yapım şirketi BKM olurken, yapımcılığını Necati Akpınar’n üstlendiği diziyi 5 yıl aradan sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile setlere dönüş yapan marifetli, karikatürist, başarılı yazar, senarist ve yönetmen kimliklerine sahip olan Gani Müjde’nin elinden çıkıyor. Başarılı işlere imza atan senarist, Gani Müjde birçok kitap, dizi ve sinema projeleri ile adını duyurmuş önemli bir isimdir. İlk adının ‘Arkadaş’ olarak duyurulduğu dizi daha sonra ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ olarak değiştirildi. Gani Müjde, Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolde oynadığı 2017 yapımı ‘İki Yabancı’ adlı dizinin senaryosunu kaleme almıştı. Elini attığı her projenin büyük ses getirdiği görülen Gani Müjdenin proje tasarımını yapacağı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin de çok tutacağı şimdiden ön görülüyor. Dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte merak edilenler…

 

 Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Konusu Ne? Dizi Ne Anlatıyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ‘’Herkes ikinci bir şansı hak eder’’ sloganıyla başlıyor. Dizi oyuncuları çekimler için 2 Haziran itibari ile sete çıktı.

Dizide, Ertan Saban Sadi Payaslı  adında bir mafya lideri canlandıracak. Birçok suça karışan ve bir dönem mafya lideri olan bir adam, yıllar sonra pişman olur ve tövbe edip hayatını değiştirmeye karar verir. Hayatına bambaşka şekilde yön vermeye çalışacak, normal bir insan gibi hayatını sürdürmeyi deneyecek hatta öğretmenliğe başlayacak bir adamın kendini değiştirme sürecini ekrana taşıyacak. 

Dizi, genç Kuşağa da gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanıyor. Dizide hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra değişen hayatı ekranlara gelecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Show TV ekranları için BKM’nin çektiği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi sete çıktı. Dizinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmenlerimizden Altan Dönmez’in oturduğu dizi Gani Müjde imzası taşıyor. Dizinin senaryosunu Tükenmezkalem Film ekibi yazmakta, müziklerini ise, Uğur Ateş ile Saki Çimen’in imza atacağı dizinin görüntü yönetmeni Hakan Gencan oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrollerini Ertan Saban ile Nilsu Berfin Aktaş paylaşıyor.

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda, Burak Demir, Devrim Özkan, Özge Özberk, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Rojbin Erden, Sanem Babi, Melisa Bostancıoğlu, Deniz Sarıkaş, Yeşim Çelebi, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez ve Ali Berge yer alıyor.

Ertan Saban

Nilsu Berfin Aktaş


Burak Demir


Devrim Özkan

Özge Özberk

Mustafa Açılan

Özgü Delikanlı

Onur Özer

Rojbin Erden

Sanem Babi

Melisa Bostancıoğlu


Deniz Sarıkaş


Yeşim Çelebi

Ali Berge


Furkan Murat Uğur


Murat Göçmez

02-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar