TRT 1 Bir Dizinin Daha Fişini Çekiyor

TRT 1 Bir Dizinin Daha Fişini Çekiyor
TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim bu akşam final bölümünü yayınlayarak ekranlara veda ediyor. Final bölümünde birbirinden değerli ünlü isimler de yer alacak.

 

     TRT 1, diğer kanalların aksine daha eğlenceli, daha komik ve insanı güldürmeyi hedefleyen bir kanal olarak tanımlanabilir. Bununla beraber bu şekilde insanları güldürmeyi amaçlayan birçok dizisi mevcut ve bunlardan bir tanesi de 4 koca sezonu geride bırakarak bizleri güldürmeyi başaran Kalk Gidelim diziydi, ancak yılbaşında yayınlanacak özel bölümü ile ekranlara veda etmek için hazırlanıyor. Bir aile filmi olan dizi toplamda 135 bölümden oluşuyor ve Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever ve bunun gibi daha birçok önemli isim kadroda yer alıyordu.

 

Neden Final Yaptı?

   Kalk Gidelim dizinin neden final yaptığı ile ilgili açıklama çok geçmeden geldi. Staff Film’in sahibi olan Eyüp Üstün, dizinin ömrünü doldurduğunu belirtti. Hem oyuncu ekibinin, hem de teknik ekibin yaklaşık 4 yıldır ailelerinden uzakta olduğunu belirten yapımcı, pandeminin etkisi ile de hem fiziki hem de psikolojik olarak yorulan ekibin artık ailelerine kavuşması gerektiğini belirtti. Kalk Gidelim dizisini kendilerine yakışır şekilde sonlandırmak istediklerini belirten Eyüp Üstün “ Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan 135. Bölümde bize yakışan en yüksek enerjimiz ile bizleri zevkle seyreden seyircimize ve ekranlara veda edeceğiz. Kanalımız TRT 1’e, oyuncu kadromuza, teknik ekibimize ve seyircimize teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

Final Bölümünde ki Konuk Oyuncular

   İzleyicisine güzel final yapmayı hedefleyen Kalk Gidelim dizisi, hem yılbaşı olmasından dolayı, hem de final yaptıkları için birbirinden değerli ünlü ismi dizide sahne aldı. Final bölümünde Kubat, Göksel ve Gülşen yer alarak hem oyunculuk hünerlerini bizlere göstermiş olacaklar hem de birbirinden güzel şarkılarını söyleyerek bizlere mini bir konser verecekler. Birçok kişi, dizinin final yapması ile hüsrana uğrasa da, ileride tekrardan izlenecek ve hatırlanacak bir yapım olmayı başardı diyebiliriz ve her güzel şeyin başlangıcı olduğu gibi sonu da olmalıdır.  135. Bölümü ile final yapacak olan Kalk Gidelim dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile son kez buluşacak.

 

 

31-12-2020
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar