Sevilen MasterChef Yarışmacısı Survivor 2021’e Katılıyor

Sevilen MasterChef Yarışmacısı Survivor 2021’e Katılıyor
Tv 8 ekranlarında reyting rekorları kıran MasterChef Türki yarışmasının başarılı ismi Survivor 2021 kadrosuna dahil oluyor. İşte haberin detayları ve yarışmaya katılacak o isim!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip etti MasterChef Türkiye reytinglerde de kanalın yüzünü güldüren başarılı yapımlardan biri. Bu sene özellikle kıran kırana geçen bir sezonun sonunda finale kalan Serhat ve Barbaros ikilisinden kimin şampiyon olacağı bilinmezken yarışmaya katılan bütün adaylar oldukça başarılı bir sezon geçirdiler. Yarışmada son anlara kadar elinden geleni yapan ve her hareketiyle seyircinin büyük beğenisini kazanan ve kendisini her kesime sevdirmeyi başaran yarışmacılardan Emir Elidemir ise yarışmadan son elenen ve yarışmaya 3. Olarak veda eden isim oldu. Aşçılığı ve efendi kişiliği ile herkesin takdirini kazanan ve elenirken herkes tarafından alkışlanarak uğurlanan Emir Elidemir’in bu sevilen yanından yararlanmak isteyen Acun Ilıcalı’nın sevilen yarışmacıyı Survivor 2021’in kadrosuna dahil ettiği öğrenildi.

MasterChef Emir Survivor Emir Oluyor!

MasterChef Türkiye’de son üçe kadar gelmeyi başaran ve yarışmadan 3. Olarak ayrılan Emir Elidemir’in yeni rotası belli oldu. MasterChef’te final oynamasına kesin gözüyle bakılan ancak iddialı ve riskli bir yemek yapmaya çalışarak 3. Olan Emir’in bu başarısı, seyirci tarafından çok sevilmesi ve özellikle de spor yapması ve bu alanda da başarılı olması Acun Ilıcalı’nın dikkatini çekti. Efendi kişiliğinin yanı sıra inatçı haliyle de bilinen ve kolay kolay pes etmeyen Emir Elidemir tüm bu özelliklerinden dolayı Survivor 2021 kadrosuna seçildi. Daha önce yine çok sevilen MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz’da Survivor 2020’ye katılmış oldukça başarılı olmuştu. Bu durumdan yola çıkan Acun Ilıcalı’nın aynı başarıyı Emir Elidemir’den de beklediği öğrenildi. Survivor 2021 kadrosunun yavaş yavaş şekillenmeye başladığı bu dönemde sevilen biri olan Emir’in Survivor’da ne kadar barılı olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Emir Elidemir Kimdir?

MasterChef Türkiye’de 3. Olan ve efendi ve sakin kişiliği ile tanınan Emir Elidemir 31 ağustos 1994 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Özyeğin Üniversitesi Gastronımi Bölümü’nden mezun olan Emir birçok ülkede aşçılık üzerine stajlar yapmıştır. MasterChef yarışmasına iddialı bir şekilde katılan Emir sonuna kadar pes etmeyen özelliği ile ve efendi kişiliğiyle ön plana çıkmıştır. Yarışmadan 3.lükle ayrılan Emir’in aynı zamanda iyi bir sporcu oldu da bilinmektedir.

31-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar