TRT 1 dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’de Atatürk’ü hangi ünlü oynayacak?

TRT 1 dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’de Atatürk’ü hangi ünlü oynayacak?
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi olarak karşımıza çıkan Ya İstiklal Ya Ölüm'de Atatürk karakterine hangi hayat verecek? İşte Atatürk karakterini canlandıracak o isim..

TRT ekranlarının yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm, yeni sezona bomba gibi hazrılanıyor. TRT 1 için hazırlanan dizi Ya İstiklal Ya Ölüm 6 bölümlük mini dizi olarak izleyicisinin karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ne zaman başlayacak? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin kadrosunda hangi isimler yer alacak? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ile ilgili en merak edilen konulardan birisi de dizide Atatürk'ü hangi oyuncunun canlandıracağı oldu. Peki daha başlamadan bu kadar merak edilen dizi Ya İstiklal Ya Ölüm'de Atatürk karakterine hangi oyuncu hayat verecek? İşte Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde ulu önder Atatürk'ü canlandıracak olan o isim..

Yönetmen koltuğuna Yasin Uslu'nun oturduğu Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin yapımcılığını Vizyon Film üstleniyor. Senaryosunu da Funda Çetin'in  kaleme aldığı dizi TRT 1'in yeni sezon bombalarından biri olacak. Adından anlaşılacağı gibi hem dizi severleri hemde tarih hayranlarını ekran başına toplayacak olan dizinin kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı da büyük merak konusu. İşte merakla beklenen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ile ilgili ortaya çıkan bazı detaylar..

Ya İstiklal Ya Ölüm’de Atatürk’ü hangi ünlü oynayacak?

Sadece 6 bölümden oluşacak mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm kadrosunda hangi oyuncuların yer alacağı hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Yeni yılın yani 2020 yılının Mart ayında ekranlara gelmesi beklenen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi adını şimdiden zirveye yazdırmayı başardı. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi ile ilgili yaşanan gelişmeleri siz değerli izleyicilerimizle paylaşacağız. Peki kadrosu henüz belli olmayan dizide Atatürk karakterini kim canlandıracak?

Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gitti!

Mart ayında yayın hayatına girmesi planlanan dizide Atatürk rolünü canlandırması için Türkiye'nin en yakışıklı erkek oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gittiği öğrenildi. İnternete sızan bu haberin ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un Atatürk ile olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Peki  Kıvanç Tatlıtuğ, Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Atatürk rolünü canlandırması için kendisine gelen teklife ne dedi. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un o açıklaması.

“Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT'nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik.”

31-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar