TRT 1 İçin Hazırlanan Teşkilat Dizisinin Adı Ankara Oldu

TRT 1 İçin Hazırlanan Teşkilat Dizisinin Adı Ankara Oldu
TRT 1 ekranlarında yakın zamanda başlaması beklenen ve casusluk, suç ve gerilim türünde olacak olan dizinin adının Ankara olmasına karar verildi.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ve şu sıralar seyirci tarafından heyecanla beklenen projelerden biri olan Tims&B tarafından hazırlanan dizinin ismi belirlendi. İlk önce Teşkilat ismi ile duyurulan ancak bu ismin başka bir projede olması sebebiyle Teşkilat isminden vazgeçilen ve bir süredir yeni isim aranan projeye sonunda isim bulundu. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Atılay Uluışık’ın yer aldığı dizinin adının Ankara olmasına karar verildi. Halen çekimleri devam eden dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizinin senaryosu ise Ethem Özışık tarafından kaleme alınıyor. İşte Ankara Dizisiyle ilgili bilgiler ve gelişmeler.

Teşkilat Gitti Ankara Geldi

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Tims&B tarafından hazırlanan yeni dizinin kod adı olarak kullanılan Teşkilat ismi yerine asıl ismi kullanılmaya başlandı. Teşkilat adının başka bir projede olduğu için kullanılamaması üzerine bir süredir yeni dizi için isim arayışları sürüyordu. Sonunda dizinin ismi konusunda bir karara varıldı ve dizinin adının Ankara olmasına karar verildi. Halen çekimleri devam eden ve seyircinin de merakla beklediği projelerden olan Ankara dizisinin ne zaman yayına başlayacağı konusunda ise henüz bir gelişme yok. TRT’nin son zamanlarda başarılı yapımlarına birini daha katmak için üzerinde titizlikle çalışılan projenin konusu da oldukça ilginç.

Ankara Dizisi’nin Konusu Ne?

Tims&B tarafından hazırlanan ve yönetmen koştuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Ankara dizisinin konusu seyirciyi oldukça heyecanlandırmış durumda. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda bir ekibin hikayesini anlatacak olan Ankara dizisi yabancı ülkelerdeki muadilleri gibi casusluk, suç, polisiye ve gerilim türünde olması beklenen Ankara için çekimler halen devam ediyor. Uzun süredir hakkında yazılar yazılan ancak ser verilip sır verilmeyen dizi ile ilgili olarak da seyirci oldukça meraklanmış durumda. TRT 1’e yeni güç katacak olan ve şimdiden büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Ankara Dizisinin ne zaman yayına gireceği konusunda bir bilgi bulunmuyor ancak dizinin Mart ayına yayın hayatına başlaması bekleniyor.

21-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar