TRT 1’de Cumartesi Günleri Nostalji Kuşağı Başlıyor!

TRT 1’de Cumartesi Günleri Nostalji Kuşağı Başlıyor!
TRT 1 seyirciye hoş bir sürprize hazırlanıyor. Kanal yıllar önce yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği yapımları nostalji kuşağında yeniden ekrana taşıyor. İşte detaylar!

Zorunlu olarak evlere kapandığımız ve sokağa çıkmanın hem kendimiz hem de çevremizdeki insanlar için risk oluşturduğu bu koronavirüslü günlerde evde vakit geçirmenin çok değişik yollarını bulmaya başladık millet olarak. Kimimiz isim şehir oynamaya, kimimiz unuttuğumuz sohbetlere tekrar başlamaya kimimiz de torunlarını dizinin dibine alarak unutulan masalları anlatmaya başladı. Bu sırada televizyon kanalları da yeni bölümlerin çekilmediği bu günlerde eski yayınları yeniden ekrana getirerek nostalji günleri yaşatmaya başladı. TRT 1’de yıllar önce yayınladığı ve seyircinin beğenerek seyrettiği yapımları yeniden yayın akışına koyarak bir nostalji kuşağı oluşturmaya karar verdi. Kanal Cumartesi günleri sabahtan başlayarak öğlene kadar sürecek bir nostalji kuşağı yayın akışı oluşturdu. Birbirinden güzel ve sevilerek izlenen yapımlar arşivlerden çıkarıldı ve yeniden seyirciyle buluşmak üzere hazır hale getirildi. İşte haberin detayları!

Tebessüm Ettiren Nostalji Kuşağı TRT 1’de!

Kamu kanalı TRT 1 koronavirüsle milletçe mücadele ettiğimiz bu günlerde evde kalmayı kolaylaştırmak ve keyifli hale getirmek için arşivlerinde bulunan ve yıllar önce seyircinin heyecanla ve eğlenerek seyrettiği bazı yapımları yeniden yayın akışına koydu. Birbirinden değerli bu yapımlar seyirciye eski günleri hatırlatırken aynı zamanda zorunlu evde kalma zamanını da daha iyi değerlendirme fırsatı vermiş oldu. Kanal Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren öğlene kadar peş peşe yayınlayacağı yapımları hazırladı ve yayın saatini beklemeye başladı. Nostalji kulağı adı verilen bu kuşağın sabah 07.45’te başlayıp öğleden sonraya kadar devam edeceği açıklandı.

Nostalji Kuşağında Yok Yok!

TRT 1 geçmiş yıllarda büyük ilgiyle izlenen dizi ve programlarını izleyicilerin beğenisine yeniden sunuyor. Cumartesi günleri ekrana gelecek nostalji kuşağında yıllar önce beğeniyle izlenilen yapımlar yer alıyor. Bu yapımları her ne kadar şimdinin genç kitlesi hatırlamasa da 30 yaş üstü kişiler bu yapımlarla eğlendi desek yanlış olmaz. Bu yapımlar Uğurlugiller, Kuruluş, Perihan Abla, Gülşen Abi, Yedi Numara ve Yedi Tepe İstanbul gibi yapımlardan oluşurken yayın akışı ise şu şekilde düzenlendi.

TRT 1 Cumartesi Nostalji Kuşağı:

-          07.45                    Uğurlugiller

-          09.30                    Kuruluş

-          10.55                    Perihan Abla

-          12.50                    Gülşen Abi

-          14.05                    Yedi Numara

-          16.00                    Yeditepe İstanbul

10-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar