TRT 1'de reyting kurbanı olan dizi için final kararı alındı!

TRT 1'de reyting kurbanı olan dizi için final kararı alındı!
TRT 1'de bir dizi için final kararı alındı. Reytinglerde istenenler elde edilemeyince kanal tarafından dizinin fişi çekildi.

TRT 1'den ekrana gelen Dünya Hali dizisi için final kararı alındı. Neden Film imzası taşıyan absürt komedi türündeki dizinin reytingleri bir türlü beklenen seviyeye gelemeyince özellikle izleyicilerin korktuğu başına geldi. 

Dünya Hali dizisi için final kararı

TRT 1, ekrana getirdiği dizilerle reyting sıralamalarında üst sıralarda yer almayı başarıyor. Masumlar Apartmanı, Barbaroslar, Gönül Dağı ve son olarak geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizileriyle önemli reyting başarısı yakalandı. Bu dizilerde yakalanan oranlar ise kanalın diğer dizilerde de bunu beklemesine yol açtı. Dünya Hali dizisi her ne kadar kötü bir performas sergilese de kanaldan diziye önemli şanslar da vermesine karşın bir türlü beklenen çıkış gelemedi. Beklentiyi karşılayamayan Dünya Hali dizisi için yolun sonuna gelindi. Pelin Abay ile Caner Şahin başrolleri paylaştığı dizinin bileti kesildi ve final kararı geldi. 

Dünya Hali dizisi dram dizilerine direnemedi

28 Temmuz günü ilk bölümüyle ekrana gelen Dünya Hali dizisi, belli bir kesim izleyici tarafından ilgi gördü. Yaz döneminde başlayan dizide bir potansiyel görüldü ve kış sezonda da ekranda kalmaya devam etti. Artık eşine çok ender rastladığımız komedi dizilerinin son halkası olan bir dizi daha ekranları fazlasıyla domine eden dram türündeki dizilerle baş edemedi. Son olarak geçtiğimiz hafta 16. bölümü ile ekrana gelen dizi birkaç bölüm sonra ekran macerasının sonuna gelecek. Bir süredir dizinin sona erme ihtimali nedeniyle diken üzerinde olan izleyiciler bu habere fazlasıyla üzülecek. Dizinin 17. bölümü 24 Kasım Çarşamba akşamı TRT 1'den ekrana gelecek. Her bölümü saat 20:00'da ekrana gelen dizinin saati de final kararı sonrası geç bir saate kaydırıldı. Önümüzdeki bölüm olan 17. bölüm ile birlikte Dünya Hali dizisi saat 22.30'da izleyicisinin karşısına çıkacak.

Dünya Hali dizisinin final bölümü ise Aralık ayında ekrana gelecek. 3 bölüm daha ekrana gelmesinin ardından 20. bölümle de ekranlara veda edecek. Hatırı sayılır bir kitleyi kahkahalara doğan dizinin 20. ve final bölümü 15 Aralık Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler