Metin Akpınar'ın 'aktör kumaşı zayıf' sözlerine Cem Yılmaz'dan cevap!

Metin Akpınar'ın 'kumaşı zayıf' sözlerine Cem Yılmaz'dan cevap!
Metin Akpınar'ın Cem Yılmaz ile ilgili "aktör kumaşı yok" şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Cem Yılmaz'dan bu konuyla ilgili bir cevap geldi.

Metin Akpınar dün akşam Haber Global kanalında yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Kendisi hakkında verdiği cevapların yanı sıra sinema, tiyatro sektörlerine ve mizaha kadar pek çok konuya da değindi. Metin Akpınar, programda Cem Yılmaz ile ilgili herkesin çok konuştuğu ifadelerde bulunmuştu. Cem Yılmaz bugün Twitter hesabından attığı tweet ile kendisi hakkındaki ifadelere yanıt verdi.

Metin Akpınar'dan çok konuşalan Cem Yılmaz açıklaması

Türk tiyatro ve sinemasının efsane ismi programın bir yerinde stand-upçılarla ilgili ifadelerde bulundu. Metin Akpınar, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan" şeklinde konuştu.

Ayrıca son dönemde yapılan mizahla da ilgili "Ben rafine bulmuyorum. Biraz seviyesiz buluyorum. Maalesef. Eski çizerleri de özlüyorum. Mizah yazısı yazılmaz hale geldi" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'ın açıklamasına cevap

Sonrasında ise Cem Yılmaz'dan nasıl bir cevap vereceği merakla beklendi. Başarılı oyuncu ve stand-upçı bugün sabah saatlerinde Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir tweet attı.

"Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare'nin "İnsanlığın Lüzumu Yok" oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum."

Cem Yılmaz'ın bu tweetinin sonrasında gözler Metin Akpınar'a çevrildi. Duayen oyuncunun bu tweete bir cevap verip vermeyeceği ise fazlasıyla merak ediliyor.

Metin Akpınar: "Hiç sevmediğim bir ihtiyar tipine dönüştüm"

Dün akşam ekrana gelen programda Candaş Tolga Işık'ın "En çok neye gülüyorsunuz?" sorusuna "Uzun yıllar Zeki'ye güldüm. Ondan evvel İsmail Dümbüllü'ydü. Bizim komedyenimiz oydu. Karagöz Hacivat ile de çok ilgilendim. Son zamanlarda absürt espriye gülmeye başladım. Biraz daha rafine espri arıyorum. Her şeye gülmez hale geldim. Her şeye gülününce de kızar oldum. Babacan bir ihtiyar olacağımı düşünüyorum, öfkeli bir ihtiyar oldum. Hiç sevmediğim bir ihtiyar tipine dönüştüm" şeklinde cevap verdi..

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar