TRT 1’den bomba bir program geliyor: Yıldızların Yolu Tr Spor

TRT 1’den bomba bir program geliyor: Yıldızların Yolu Tr Spor
TRT1'de çok konuşulacak yeni program, Yıldızların Yolu Tr Spor başlıyor. Yetenekli çocukları bir araya getirecek program, futbol severleri ekran başına toplayacak.

TRT1'de yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Yıldızların Yolu Tr Spor adı verilen program için geri sayım başladı. Yıldızların Yolu Tr Spor programı 12 Haziran Cumartesi saat 14.30'da ilk bölümüyle TRT1 ekranında olacak. Yetenekli çocukları bir araya getirecek programda futbol eğitimi verilecek. Şehrin farklı bölgelerinde gözlemlenen ve uzman antrenörler tarafından seçilen yetenekli çocuklara iyi futbolcu olmanın tüyoları verilecek. Yarışmaya katılan çocukların futbol eğitim serüveni heyecan dolu yarışmalarla ekrana taşınacak. Antrenörler ve psikolojik danışmanlar tarafından tüm hafta boyuncu izlenen çocuklar performanslarıyla yarışacak. Yapılan karşılaşmalara göre haftanın en iyi oyuncusu belirlenirken heyecan dolu bir kura sonrası haftanın kaptanı seçilecek. Yıldızların Yolu Tr Spor'da usta isim Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in tavsiyeleri çocuklara yol gösterecek.

Yıldızların Yolu Tr Spor yetenekli çocukları bir araya getiriyor

Yıldızların Yolu Tr Spor yarışma programı herkesi ekrana bağlayacak. Seçilen yetenekli çocukların gelişim süreci hep birlikte gözlemlenecek. Futbola yeteneği olan ve hayallerini iyi futbolcu olmak üzerine tasarlayan çocuklar için önemli bir fırsat sunuluyor. Yıldızların Yolu Tr Spor programında futbolun tüm incelikleri alanın uzmanları tarafından öğretilecek. Farklı kategorilerde uzman olan antrenörler çocuklarla hafta boyunca beraber olacak ve yaşlarına uygun eğitimler verecek. Yıldızların Yolu Tr Spor programının ilk bölümünde yapılacak hazırlık maçı ise oldukça heyecanlı…

Efsane futbolcular Yıldızların Yolu Tr Spor'da

Yıldızların Yolu Tr Spor programı yarışma için seçilen çocukların ailelerine de yer verecek. Çocuklarının heyecanına ortak olan ailelerin duyguları programı renklendiriyor. Öte yandan efsane futbolcular ve teknik direktörler hem kendi futbol serüvenlerini anlatacak hem de futbolcu olma hayalleri kuran yetenekli gençlere tavsiyelerde bulunacak. Türkiye futboluna başarılarıyla adını yazdıranlar hikayeleri hem gençleri hem de ekran başındaki seyircileri derinden etkileyecek. Yıldızların Yolu Tr Spor programında çocukların yeteneklerini geliştirmesine imkan sunulurken başarılı futbolcular yetiştirilmesi hedefleniyor.

Yıldızların Yolu Tr Spor'a katılan yetenekli gençlerin akademik gelişmeleri de destekleniyor. Kamptaki çocukların derslerinden geri kalmamaları sağlanırken aynı zamanda uzman bir psikolojik danışman tarafından gözlemleniyorlar. Programda her aşamada çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimleri takip ediliyor. Yıldızların Yolu Tr Spor 12 Haziran Cumartesi saat 14.30'da TRT1 ekranında olacak.

05-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar