TRT izleyicileri çok üzülecek Elimi Bırakma final yapıyor!

TRT izleyicileri çok üzülecek Elimi Bırakma final yapıyor!
TRT 1'den ekrana gelen Elimi Bırakma dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. TRT 1'in aldığı karara göre Elimi Bırakma dizisi final yapıyor.

Alina Boz ve Cenk Çelen'in başrolde yer aldığı, Dolunay Soysert, Nihat Altınkaya, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Buse Meral, Sıla Sade, Seray Gözler ve Emre Bey'in eşlik ettiği Elimi Bırakma dizisi final yapıyor. Hatırlayacağınız üzere Elimi Bırakma dizisi birkaç bölümdür yeni gününde ekrana geliyordu. Alınan kararla dizi yayın hayatının sonuna geldi. TRT 1'de yayınlanan Elimi Bırakma dizisi önümüzdeki günlerde ekranlara veda edecek. Elimi Bırakma dizisi neden final yapıyor?

Elimi Bırakma dizisi neden final yapıyor?

Elimi Bırakma dizisi bir önceki yılın yaz aylarından ekrana gelmeye başladı. İzleyiciler ilk bölümden itibaren Elimi Bırakma dizisini çok sevdi. Elimi Bırakma dizisi ilk bölümlerinde reyting sıralamasının ilk sırasında yer aldı. Sonrasında da reytingleriyle sıralamanın başlarında yer almayı sürdürdü. Ancak yeni sezonda işler Elimi Bırakma dizisi için iyiye gitmiyora benziyor. Reytingleri hayli düşen Elimi Bırakma dizisi, 5 Kasım'da yayınlanan 52. bölümle birlikte Salı günü ekrana gelmeye başladı. Bu gün değişikliği reyting oranlarını yükseltmeye yetmedi. Elimi Bırakma dizisinin son yayınlanan 54. bölümü reyting sıralamasının 23. basamağında yer aldı. TRT 1 kanalı Elimi Bırakma dizisinin bu düşük reyting oranları nedeniyle önemli bir karar aldı. Alınan karara göre Elimi Bırakma dizisi final yaparak ekranlara veda edecek?

Elimi Bırakma dizisi ne zaman final yapacak?

22 Temmuz 2018 tarihinde ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Elimi Bırakma dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki Elimi Bırakma dizisinin ne zaman final yapacağı belli mi? 

Elimi Bırakma dizisinin final bölümünün ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Kanal ve yapım şirketinden gelen bilgilere göre Elimi Bırakma dizisi 59. bölümüyle birlikte ekranlardaki macerasının sonuna gelecek. Elimi Bırakma dizisinin 59. bölümü 21 Aralık Salı günü ekrana gelecek.

Elimi Bırakma dizisinin hayranları ne diyor?

Elimi Bırakma dizisi hayranları TRT 1 kanalının dizinin final haberinin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. TRT 1 kanalının Elimi Bırakma dizisi hakkında final kararı almasına sosyal medyadan tepki geldi. Hayranlar, Elimi Bırakma dizisinin devam etmesini istiyor. 

21-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler