Tuba Büyüküstün canlı yayın yaptı bütün dünya izledi!

Tuba Büyüküstün canlı yayın yaptı bütün dünya izledi!
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün kanalından canlı yayın yaparak çok önemli bir iş yaptı. Tuba Büyüküstün'ün yaptığı canlı yayın, Türkiye ve dünyadan binlerce kişi tarafından izlendi.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüs salgını sebebiyle eve kapanmak zorunda kalan takipleri için önemli bir iş yaptı. Bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey sohbet etmek diyen Büyüküstün, açtığı YouTube kanalından paylaşımlar yaparak takipçilerinin evde kalması noktasında tavsiyelerde bulundu. Dünyayı etkisi altına alan ve bir panik havası oluşturan, koronavirüs salgını ile ilgili çok fazla bilgi sosyal medyadan yayılıyor. Bu payalaşımlar yapılırken birçok kişi yanlış ve zararlı bilgilerin yayılmasına ve insanların yanlış yönlendirilmesine sebep oluyor. Tuba Büyüküstün bu duruma dikkat çekerek yaptığı paylaşımlarla insanlara doğru bilginin ulaşmasına aracılık yapıyor.

Tuba Büyüküstün UNICEF'in iyi niyet elçisi

Türkiye'de ve dünyada sevilen oyunculardan biri olan Tuba Büyüküstün sosyal medyadan da binlerce kişiye ulaşabiliyor. Önemli bir hayran kitlesi olan Büyüküstün, açtığı YouTube kanalından yaptığı doğru bilgilendirme videolarıyla büyük takdir kazandı. Tuba Büyüküstün ilk olarak UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olarak bir paylaşım yapmış ve koronavirüsün çocuklara nasıl anlatılması hakkında bilgilendirme videosu çekmişti. UNICEF'in çocuklara koronavirüsün nasıl anlatılacağına ilişkin hazırladığı 8 tavsiyeyi YouTube kanalından takipçileriyle paylaşan Büyüküstün, evebeynleri bilgilendirmişti.

Büyüküstün, uzman konuklarla koronavirüs hakkında bilgi veriyor

Kornavirüs salgını sebebiyle oluşturulan 'evde kal' ve 'bu evde yalnız değiliz' etiketlerine de destek veren güzel oyuncu Büyüküstün, son paylaşımında Uzman Klinik Psikolog İbrahim Eke ile bağlantı kurarak takipçilerinin doğru bilgilendirilmesine aracılık yaptı. Evde kalmanın ve koronavirüs salgınının insanlarda meydana getirdiği psikolojik durumların konu edildiği videoda, neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verildi. İnteraktif bir iş yaparak tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği günümüzde sanstçı sorumluluğunu en başarılı şekilde ortaya koyan Tuba Büyüküstün'ün çalışmaları takdir topladı. Koronavirüs (Covid- 19) salgını başladığından beri önemli paylaşımlar yapan ve vatandaşları doğru bilgilendirmeyi amaçlayan Büyüküstün, dizi setlerinin durması için de paylaşımlar yapmıştı. Birçok çalışma arkadaşını ilgilendiren setlere ara verilmesi konusunda da oldukça duyarlı davranan Büyüküstün, evde yalnız değilsiniz diyerek, takipçileriyle sohbet etme ortamı oluşturuyor.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar