Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Neden Ayrıldı?

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Neden Ayrıldı?
Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 2017 yılından itibaren birlikte olduğu ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Umut Evirgen’le ayrıldı. İşte haberin detayları!

Güzel oyuncu Tuba Büyüksütün şu sıralar koronavirüs sebebiyle evinde ve iki kızıyla birlikte karantina günlerini yaşıyorlar. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün bir süredir birlikte olduğu ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan iş adamı Umut Evirgen ile ayrıldıkları bilgisi bugün magazin basınında sürpriz haber olarak görüldü. Dün eski eşi oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın üçüncü kez baba olacağı haberlerinin ardından güzel oyuncu ikiz kızlarıyla birlikte olduğu bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımı eski eşine nazire yaparcasına paylaşan Tuba Büyüksütün’den bugün şok bir haber geldi ve güzel oyuncunun bir süredir birlikte olduğu Umut Evirgen ile ayrıldığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları!

Tuba Büyüksütün & Umut Evirgen Ayrıldı!

Ünlü oyuncu Onur Saylak’la daha önce evli olan ve bu evlilikten ikiz kızları bulunan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün 2017 yılında boşanmıştı. Bu boşanmanın ardından ikiz kızları toprak ve Maya ile birlikte yaşamaya başlayan Tuba Büyüksütün bu süreçte iş adamı Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir süren bu ilişkinin evliliğe doğru gittiği düşünülürken bugün şok bir gelişme yaşandı ve çiftin ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı. İkili Tuba Büyüksütün’ün eski eşi Onur Saylak’tan boşanmasının ardından birlikte olmaya başlamışlardı. Zaman zaman ayrıldıkları yönünde haberler çıksa da ikili birlikteliğine devam etmişti ve çiftin evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyordu.

Tuba Büyüküstün & Umut Evirgen Neden Ayrıldı?

2017 yılından beri birlikte olan ve zaman zaman sıkıntılı dönemler yaşasalar da birlikteliklerine dvam eden Tuba Büyüksütün ve Umut Evirgen çiftinin ayrıldığı haberi tam da Tuba Büyüksütün’ün eski eşinin üçüncü kez baba olacağı haberinin peşinden geldi. Bu garip tesadüf sosyal medyada tartışırken Tuba Büyüksütün dün manidar bir paylaşımda bulunmuştu. İkiz kızları ile birlikte olduğu bir videoyu paylaşan Büyüksütün paylaşımın altına “en iyi dostlarım, sırdaşlarım, arkadaşlarım… Ve günlerden bir gün biz yine sarmaş dolaş dolaşırken…” ifadelerini paylaştı. Bu manidar paylaşımın eski eşine gönderme olduğu tartışırken Büyüksütün’den ikinci bir şok haber geldi. Büyüküstün 2017 yılından beri birlikte olduğu ve aşk yaşadığı Umut Evirgen’den ayrıldı. Tuba Büyüküstün’ün Umut Evirgen’den ayrılmasının nedeninin ise Umut Evirgen’in sosyal çevresinden bir türlü ayrılamaması olduğu iddia edildi.

16-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar