Tuba Büyüküstün’ün Yeni Dizisi Belli Oldu!

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Dizisi Belli Oldu!
Usta ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün sonunda sevenleriyle buluşuyor. Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Büyüküstün Camdaki Kız adlı romandan uyarlanacak diziyle ekrana dönüyor.

Uzun süredir dizi ve sinema projelerinde yer almayan ve sevenlerini üzen başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün ile sonunda sevindiren bir gelişme yaşandı. Güzel ve başarılı oyuncu uzun süredir hiçbir projede yer almayarak sevenlerini üzmüştü. En son Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Cesur ve Güzel dizisinde oynayan Tuba Büyüksütün bu diziden sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kaldı. Bu durum oyuncu açısından bilinçli bir tercih olsa da sevenleri bu durum karşısında çok üzülmüştü. Bütün bu hasret yetmiş olacak ki Tuba Büyüküstün sonunda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun yer alacağı dizi sonunda belli oldu. Güzel oyuncunun uzun zamandır beklediği yapım Camdaki Kız Romanı’nın uyarlaması olacak ve dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak. İşte detaylar!

Tuba Büyüküstün Romandan Uyarlama Dizi’de Rol Alacak!

Daha önce Netflix’e projeler yapan OG Yapım tarafından hazırlanacak diziyle büyük ölçüde anlaşan Tuba Büyüküstün, Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılan ve çok satanlar listesinde yer alan camdaki Kız adlı Romandan uyarlanacak dizide rol alacak. Daha öncede Hayata Dön adlı Romanından İstanbullu gelin adlı dizi uyarlanarak televizyona aktarılan yazarın Camdaki Kız adlı Romanı da okuyucu tarafından çok beğenilmişti.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Tuba Büyüksütün’ün Camdaki Kız adlı yapımda rol alacak olması sevenleri tarafından heyecan ve sevinçle karşılandı. OG Yapım’ın hazırlayacağı projenin diğer karakterleriyle ilgili henüz bir gelişme bulunmuyor. Dizinin ne zaman çekimlere başlayacağı, kadrosunda kimlerin olacağı gibi detaylar netleştikçe canlitv.com adresinden sizlerle paylaşacağız.

Tuba Büyüküstün ve Netflix!

Usta ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün tv ekranında en son Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Cesur ve Güzel dizisiyle ekranlara gelmişti. Bu dizinin ardından uzunca bir süre ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu daha sonra yine bir Netflix projesi olan ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yükseliş dönemini konu alan Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) projesinde de yer almıştı. Netflix’te yayınlanacak olan mini dizide Tuba Büyüküstün, Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi Mara hatun’u canlandırmıştı. Çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan mini dizinin önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor. Yeni hazırlanması beklenen projenin ise ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar