Tülin Özen ile Tansu Biçer ilk kez birlikte görüntülendi!

Tülin Özen ile Tansu Biçer ilk kez birlikte görüntülendi!
Daha önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Tülin Özen ve Tansu Biçer, ilk kameralara yakalandı. Tülin Özen ile Tansu Biçer ilk kez birlikte görüntülendi!

Star tv ekranlarında büyük bir ilgi ile takip edilen Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosunda yer alan iki oyuncu işte böyle görüntülendi. Daha önce de birlikte dizide rol alan iki oyuncu, geçtiğimiz günlede kameralara yakalandı. Tülin Özen ile Tnasu Biçer, ilk kez birlikteliklerini doğruladı. Tülin Özen ile Tansu Biçer ilk kez birlikte görüntülendi! işte Tülin özen ile Tansu Biçer'in fotoğrafları...

2012 yılında birlikte Yük isimli filmde rol alan Tansu Biçer ile Tülin Özen, film esnasında birbirlerine aşık olmuşlardı. Ancak tüm bu söylemlere karşı sessizliğini koruyan ikili, yedi yıl boyunca hiç birlikte görüntülenmediler. Yedi yıl önce aşk yaşamaya başlayan Tülin Özen ile Tansu Biçer ilk kez birlikte görüntülendi! 

Geçtiğimiz sene dizi dünyasına damgasını vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan ikili, başarılı bir projeye imza atmışlardı. Dizide Arzu karakterine hayat veren Tülin Özen, iki çocuklu bir hanımdı. Eşi tarafından bir başka kadın ile aldatılan Arzu, tek başına ayakta durabilmeyi öğrenmiş güçlü bir kadındı. Ancak dizininfinaline doğru, eski eşinin ısrarları üzerine onu affetmişti. Kemal komisere hayat veren Tansu Biçer ise, dizide ki Sarmaşık sitesinde yaşanan cinayette görevli polisti. Uzun uğraşlar sonucunda Sarmaşığın geçmişini öğrenmeye çalışan komiser Kemal, başarılı bir polis.

Daha önce de Yük isimli dizide rol alan ikili, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir alışveriş merkezinde birlikte görüntülendiler... Kameralara yakalanan ikili çok sürmeden birbirlerinden uzaklaştılar. Yıllar boyunca medyadan uzak aşk yaşamaya devam eden Tülin Özen, "Yani ne gerek var bizi niye çekiyorsunuz? Bizim özel hayatımız olamayacak mı?" sözlerini sarfetti. Vakit kaybetmeden alışveriş merkezinden ayrılan ikili, kameralara yakalanmaktan memnun olmadı. 

Tansu Biçer kimdir?

1978 yılında dünyaya gelen Tnau Biçer, Ankara doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaparak tamamlayan Tansu Biçer, tiyatro ve dizilerin yanı sıra bir çok reklam filminde de rol almıştır. İlk olarak 2004 yılında yayınlanan Dişi Kuş dizisinde rol alan Tansu Biçer, bir çok başarılı yapımlarda rol almış ve sayısız ödüllere layık görülmüştür.

25-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar