Tümer Metin’e Hırsızlık Şoku

Tümer Metin’e Hırsızlık Şoku
Bir zamanların ünlü futbolcusu şimdilerin futbol yorumcusu 46 yaşındaki Tümer Metin’in başına ilginç ve şok bir hırsızlık olayı geldi.

Ünlüler dünyasında şok bir gelişme yaşandı bugün. Magazin dünyası ve sosyal medyada yer alan ve bir anda en çok okunanlar listesinde yer alan bu haber aynı zamanda ünlüler ve ünlü olmayanların yaşadıklarını da gözler önüne serdi. Toplumda yaşanan yolsuzluk, hırsızlık gibi suçların mağdurları arasında ünlü olmayanlar kadar ünlü olanların da olduğunu gösteren bu habere göre bir zamanların ünlü futbolcusu Tümer Metin şok bir hırsızlıkla karşı karşıya kaldı. Ünlü ismi şok eden hırsızlık Tümer Metin’e 50 Bin TL’lik zarara mal olurken olay daha sonra adli mercilere taşındı. Hırsızlık çetesi tarafından lüks arabasının farları çalınan Tümer Metin ve aynı şekilde zarara uğrayan kişiler çete hakkında şikayetçi oldu.

Arabanın Farları Çalındı

Bir zamanların ünlü ve milli futbolcusu ve şimdilerin futbol yorumcusu Tümer Metin şok bir hırsızlıkla karşı karıya kaldı. Tümer Metin’in lüks otomobilinin farları mahalleye dadanan bir hırsızlık çetesi tarafından çalındı. Toplam 50 Bin TL’lik zararının olduğunu öğrenen Tümer Metin çete hakkında şikayetçi oldu. Tümer Metin tarafından kullanılan araç akşam saatlerinde Ulus’ta bulunan evinin önüne park edildi. Tümer Metin sabah arabasının yanına gittiğinde otomobilinin iki ön farının olmadığını fark etti. Tümer Metin durumu hemen polise bildirerek hırsızlar hakkında şikayetçi oldu. Şikayetçi olan Tümer Metin poliste aynı şekilde mağdur olmuş başka kişilerinde olduğunu gördü.

Şikayetinden Vazgeçti

Şok bir hırsızlık olayıyla karşı karşıya kalan ve lüks arabasının iki ön farı hırsızlık çetesi tarafından çalınan ünlü isim Tümer Metin durumu polise bildirdikten sonra gelişmeleri takip etmeye ve sonuçları beklemeye başladı. Ünlü oyuncu Gamze Topuz ile aşk yaşayan Tümer Metin arabasının ön iki farının çalınmasından sonra aynı zamanda durumu kasko şirketine de bildirdi. 46 yaşında olan ünlü futbolcu aradan geçen süre zarfında kasko şirketi tarafından zararının tazmin edilmesiyle birlikte arabasının ön iki farını çalan hırsızlar hakkında bulunduğu şikayetinden vazgeçti. Aynı şekilde hırsızlık mağduru olan diğer kişilerin şikayetlerinden vazgeçip geçmediği ise bilinmiyor. Emniyet yetkililerinin ise hırsızlık çetesini aramaya devam ettikleri öğrenildi.

27-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar