Ünlü Şarkıcıya Hırsızlık Şoku! Sahneden Sazı Çalındı

Ünlü Şarkıcıya Hırsızlık Şoku! Sahneden Sazı Çalındı
Son zamanlarda konserlerde yaşanan en ilginç olaylardan biri yaşandı ve şarkıcı Buray’ın 12 Bin TL’lik sazı sahneden çalındı.

Son zamanların en garip ve trajik hırsızlık olayı bugün magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Okuyucuların ve takipçilerin sık sık karşılaşamayacağı türden olan bu vaka ne yazık ki üzücü olduğu kadar merak da uyandırdı. Son zamanlarda artan konserler hem şarkıcıları hem de seyircileri mutlu ederken geçtiğimiz günlerde Kapadokya Ürgüp’te sahne alan ünlü şarkıcılardan Buray belki de hayatının en garip olaylarından biriyle karşılaştı. Asıl adı Buray Hoşsöz olan ve özellikle genç kitlenin çok sevdiği şarkıcılardan Buray Kapadokya Ürgüp’te 49. Su düzenlenen Bağ Bozumu ve Balon Festivalinde sahne aldı. Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleşen konsere, alanın özelliğinden dolayı şarkıcılarda seyircilerde alana tek bir girişten girmeye başladı. Böyle olunca da şarkıcıların sahne aldığı alan bir anda seyircilere doldu ve tam bu sırada olanlar oldu.

12 Bin TL’lik Sazı Çalındı

Kapadokya Ürgüp’te 49’uncusu düzenlenen Bağ Bozumu ve Balon Festivali yöre halkının geniş katılımıyla gerçekleşti. Festivalde sahne alan şarkıcılardan Buray ise bu festivalde sahne alacak isimlerden biriydi. Ancak ne yazık ki konserde başına büyük bir talihsizlik geldi. Festival alanına tek giriş olması nedeniyle yaşanan yoğunluktan dolayı seyirciler bir ara sahneye girdi ve bu sırada beklenmedik ve talihsiz bir olay yaşandı. Seyircilerin sahneye girdiği anda şarkıcı Buray’ın sahnede bulunan ve yaklaşık 12 Bin TL değerinde olan sazı çalındı. Konserlerinde kırmızı ayakkabı giydiğini belirten Buray o gün kırmızı ayakkabılarını giymediğini ve bu olayın başına bu sebeple geldiğini söyledi. Konserin ardından İstanbul’a dönen Buray kendisine 6 çift daha kırmızı ayakkabı aldı. Hırsızlık olayıyla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Buray Kimdir?

Tam adı Buray Hoşsöz olan şarkıcı Buray 15 Haziran 1984yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. Küçüklüğünden itibaren müzikle ilgilenen şarkıcı 2015 yılından beri müzik sektöründe yer almaktadır. Ünlü popçu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun olmuştur. Özellikle genç kitle tarafından sevilen şarkıcının sevilen pek çok şarkısı vardır. Bunlar arasında Çift Gökkuşağı, Yüreksiz Tilki, Alaz Alaz, Senin Yüzünden ve Rampapapam bulunmaktadır.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar