Kibariye ve Eşine Şok Suçlama

Kibariye ve Eşine Şok Suçlama
Ünlü şarkıcı Kibariye ve eşi hakkında daha önce evlerini sattıklarını iddia eden alıcı tarafından şok bir suçlama yapıldı.

Magazin ve ünlüler dünyasında olaylar eksik olmuyor. Kimi zaman suçlamalar, kimi zaman kavgalar, tartışmalar, kimi zaman da yolsuzluk ve haksızlık suçlamaları… Ünlüler dünyası o kadar yoğun bir trafikle akıyor ki her an her olayı bu dünyada yaşamak ve görmek mümkün. Ünlü şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık hakkında ortaya atılan şok iddia ise bir anda gözleri bu iki isme çevirdi. Ünlü şarkıcı Kibariye ve eşinin muhatap olduğu şok suçlama bugün magazin basınında ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer buldu. İddia sahibi işadamı Sebahaddin Girgin’in suçlaması gözlerin Kibariye’nin ve eşi Ali Küçükbalçık’ın çevrilmesine sebep oldu. Şok suçlama sonrası Kibariye ve eşinden ise herhangi bir açıklama yapılmadı. İddiaya göre Kibariye ve eşi daha önce sahibi oldukları Yalıkavak’taki villalarını 4.5 milyon TL karşılığında iş adamı Sebahaddin Girgin’e sattılar. Ancak satış sonrası tapuda sorun çıktı ve alıcı tapuyu alamadı. Daha sonra ise Kibariye ve eşi aynı evi başka kişilere kiraladı ve son olarak da bir kez daha sattı.

Kibariye’ye Şok Suçlama

Ünlü şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık Yalıkavak’ta bulunan villalarını işadamı Sebahaddin Girgin’e 2019 yılında 4.5 Milyon TL karşılığı sattılar. Parayı ödeyen alıcı tapuyu alamadı ve daha sonrada içinde yaşamaya başladığı evin iki farklı kişiye kiralandığını öğrendi. Kiralayan şahısların evi basarak 120 bin TL zarar verdiğini iddia eden Sebahaddin Girgin ayrıca aynı evin bir kez daha satıldığını iddia etti. Ayrıca Sebahaddin Girgin’in iddiaları bununla da bitmedi ve Kibariye’nin eşi ve evi sattıkları kişinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Bütün bu gelişmelerin ardından Sebahaddin Girgin suç duyurusunda bulunarak şikayetçi oldu.

Kibariye’nin Banka Borcunu Ödeyerek Evi Aldım

Sabahattin Girgin yaşadıklarını “ben bu evi 2seneönce 4.5 milyon TL’ye Kibariye Hanım’dan satın aldım. Ataşehir’deki evlerinde görüştük. 2 Milyon 300 Bin TL banka borcu vardı, onu kapatmak ve çifte 2 milyon 200 Bin TL ödemek üzere anlaştık. Benim okumam yazmam yok dedi. Noter sözleşmeyi kendi el yazısıyla yazdı. Kibariye Hanım’da imzayı attı. Bu işlemler sonrası ödeme yaptım, dekontlarım mevcut. Noterin imzası, satış vekaletiyle beraber elimde. Ali Bey’in hiçbir alacağım kalmamıştır diye imzaladığı belge de elimde. Ancak bu evi iki farklı kişiye kiralamışlar. Adamlar gelip evime 120 bin liralık zarar verdiler, beni şikayet ettiler. Bana can kardeşim diye hitap eden Kibariye benim için hiçbir şekilde tanımıyorum, evimi gasp etmiş bir emlakçıdır diye ifade verdi. Daha sonra da evi başkasına sattılar. Ali Bey ve Ahmet Bey beni ölümle tehdit etti şikayetçi oldum” ifadelerini kullandı. Bakalım Kibariye ve eşi herhangi bir açıklama yapacak mı?

 

27-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar